samson Opublikowano 9 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2003 Honda MBX to dobry wybor. Jezeli masz jakies pytania co do Hondek MB/MT MBX/MTX wal do mnie. Przewinelo sie troche tego przez moje rece a i nie jeden remont robilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Honda MBX to dobry wybor. Jezeli masz jakies pytania co do Hondek MB/MT MBX/MTX wal do mnie. Przewinelo sie troche tego przez moje rece a i nie jeden remont robilem. Samson na twój komentarz czekałem najbardziej bo wiedizałem ze miałes z tym dużo doświadczenia (sam jeździłes mtx-em i znasz sporo ludzi co jeżdzą takowymi ). No a jak kupie to już nie będziesz miał spokoju ( twój post jest dowodem na to ze sie oferowałes :lol: ) PS. Twoją stronę oglądałem juz miliony razy :D Jak dobrze ze ją zrobiłes :D Narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 Spoko pytaj o co chcesz.Byle nie pytania typu 'co zrobic aby moja hondka jechala szybciej'. Na takowe odpowiadam kilka razy dziennie 8O :D Poza spalaniem rzędu 6l / 100km to bardzo wdzieczne motorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 Rozek..jak bedziesz mial fotki to wrzuc na forum..chetnie zobacze jak wygladaja inne MBXy...jak bedziesz mial jakies pytania to wal...mysle ze cos pomoge:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 to ja moze powiem cos troche brutalniej ale nie miejcie mi tego za zle bo tez jestem zajarany. ja tez jeszcze z miesiac temu bylem podpalony na mbx i pochodne japonskie 80 ccm (DT, RD, MTX), nic innego nie malem w glowie; na szczescie zdazyla mi sie okazja kupic (JUŻ) moja CM 125 - pomyslalem - mam 16 lat, A1 na wiosne - kupuje! i teraz wiem ze zalowal bym jak kupil bym 2 suwa ... motorower... teraz mam motocykl 2 garki 4suwik. wiesz zastanow sie nad tym mbxem bo ja wiem ze po ... roku , gora 2 latach motorower moze Ci sie znudzic. teraz ujezdzasz jawke (?) - pomysl ze nie bedzie to zbyt duzy krok naprzod zmiana motorowera na... motorower. przetlukl bys sezon jeszcze jawka (super motorower!), dozbieral bys troszke kasy i spokojnie kupil do 3000 MOTOCYKL na A1, ktore za rok mogl bys juz robic. to tylko taka alternatywa - mam nadzieje ze mnie nikt za nia nie okrzyczy :D . jak kupisz MBXa to wrzuc na forum - poogldamy! moja cmka do ogladniecia tutaj (troche brudna..): Honda CM 125 zdj.1 Honda CM 125 zdj.2 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 wiadomo ze MBX predzej czy pozniej mu sie znudzi...mi tez sie znudzil i dlatego sprzedalem i przesiadlem sie na cos wiekszego...to jest oczywista sprawa ze po jakims czasie bedzie chcial cos lepszego, mocniejszego czy szybszego...jestem pewien ze troche posmigasz na CM i tez bedziesz myslal o zmianie...jeszcze jest inna sprawa...moze Rozek boi sie przesiadac z Jawki na cos co ma o 20 koni wiecej...moze chce stopniowo...niech sam powie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 to ja moze powiem cos troche brutalniej ale nie miejcie mi tego za zle bo tez jestem zajarany. ja tez jeszcze z miesiac temu bylem podpalony na mbx i pochodne japonskie 80 ccm (DT, RD, MTX), nic innego nie malem w glowie; na szczescie zdazyla mi sie okazja kupic (JUŻ) moja CM 125 - pomyslalem - mam 16 lat, A1 na wiosne - kupuje! i teraz wiem ze zalowal bym jak kupil bym 2 suwa ... motorower... teraz mam motocykl 2 garki 4suwik. wiesz zastanow sie nad tym mbxem bo ja wiem ze po ... roku , gora 2 latach motorower moze Ci sie znudzic. teraz ujezdzasz jawke (?) - pomysl ze nie bedzie to zbyt duzy krok naprzod zmiana motorowera na... motorower. przetlukl bys sezon jeszcze jawka (super motorower!), dozbieral bys troszke kasy i spokojnie kupil do 3000 MOTOCYKL na A1, czlek madrze prawi ... :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 to ja moze powiem cos troche brutalniej ale nie miejcie mi tego za zle bo tez jestem zajarany. ja tez jeszcze z miesiac temu bylem podpalony na mbx i pochodne japonskie 80 ccm (DT' date=' RD, MTX), nic innego nie malem w glowie; na szczescie zdazyla mi sie okazja kupic (JUŻ) moja CM 125 - pomyslalem - mam 16 lat, A1 na wiosne - kupuje! i teraz wiem ze zalowal bym jak kupil bym 2 suwa ... motorower... teraz mam motocykl 2 garki 4suwik. wiesz zastanow sie nad tym mbxem bo ja wiem ze po ... roku , gora 2 latach motorower moze Ci sie znudzic. teraz ujezdzasz jawke (?) - pomysl ze nie bedzie to zbyt duzy krok naprzod zmiana motorowera na... motorower. przetlukl bys sezon jeszcze jawka (super motorower!), dozbieral bys troszke kasy i spokojnie kupil do 3000 MOTOCYKL na A1, ktore za rok mogl bys juz robic. to tylko taka alternatywa - mam nadzieje ze mnie nikt za nia nie okrzyczy :D[/quote'] Prawka A1 nie robie bo szkoda kasy, a pojeździł bym tylko 2 lata bp później już A będe robił. No ale jeśli bym zrobił to co bym kupił za te 3000 zł ?? (jesli bym tyle uzbierał a było by trudno ). Ciągnie mnie do sportów, a za tą cene to tylko starą nsr-ke która za bardzo mi się nie podoba. Wole kupic mbx i pojeździć 3 lata, a później przesiąść się juz na coś poważniejszego. A jawką bym całego roku nie pociągnął ( jestem z listopada ) bo juz teraz była słaba dla mnie, nie wystarczała mi niestety :cry: A co do mbx to jednak nie jest takie wiadome bo stary narazie sie wycofał bo matka mu nie pozwoliła dac mi kasy 8O Narazie zbieram kase sam i zobaczymy PS. Mam juz ponad 1 tys zł :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 zobaczysz co to bedzie za satysfakcja jak uzbierasz kase sam i kupisz pierwszego japonca;) P.S. zabrzmialo to pewno tak jakbym mial minimum 55 lat:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 czlek madrze prawi ... dzieki Icea =]. wawrzyn tez dobrze prawi o tym pierwszym japoncu. ja choc staram sie byc skromny jestem niesamowicie z siebie dumny bo moja pierwsza japonie kupilem sprzedajac na allegro wszystkie klocki lego, zabawki i inne rzeczy ktorych bylo naprawde sporo - ale udalo sie. a co do zmiany cmki... hmm na swoim pierwszym 4 suwiku kilka lat napewno bede chcial zrobic i nie oddam go tak szybko =]. a ty wawrzyn jak skombinowales swoja nsr? trudno bylo ? masz moze fotki to ogladnal bym chetnie... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 vasiliy...ja moja NSR kupilem z Ostrowa Wlkp...a zeby miec na nia pieniadze to lo...ciezko pracowalem w pasztetach przez 2 tygodnie i pewnie milo Wam sie je teraz paszteciki PROFI...za MBXa troche dostalem a co mi braklo to pozyczyl mi tata...i stopniowo splacam..a motorek mozesz obejzec tutaj: Moj sprzet moj motor jest pod nickiem wawrzyn15 i nsr125fun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 wawrzyn okragla lampa :!: okragla lampe wsadz :D :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 Faktycznie z okrągłą lampą lepiej by wyglądała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 heh ja tez pracowalem listy roznoszac zeby uzbierac na CMke =] bez pracy nie ma kolaczy... a co do motorka - calkiem ladniutki choc ja za scigami nie przepadam ale wiadomo inny czlowiek inny gust - ale stan bardzo ladny - a gdzie owiewki ? wlasnie a co sie stalo z rura od dolu ? a co do swiatla - kwadratowe mi nie przeszkadza - ona jest ze stanow ze ma prostokatna lampe? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 btw: ile ci ta CM`ka ciagnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi