lord_s Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) witam prosze o jakies skutery i informacje o nich (v-max , spalanie , servis itd) musi byc po 2000 r. chlodzony ciecza i cena w okolicy 3000 mysle o v-maxie 80 km/h ciekawa stylistyka itd. Wiem juz o runnerach , spedfigtach i aeroxas prosze o inne podobnej klasy Edytowane 22 Marca 2008 przez lord_s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Proponuje peugota speedfight. Jest chłodzony powietrzem ale wszystko jest extra i sie nie grzeje ani nic. v max po odblokowaniu to 84km/h. Bardzo ładne maszyny. polecam :D :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie no prosze, zajrzyj do archiwum bylo juz milion razy. Narazie zamykam, jesli naprawde juz istniejace tematy nie rozwieja twoich watpliwosci to napisz do mnie, otworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Wiem juz o runnerach , spedfigtach i aeroxas No to wiesz juz o wszystkich, noo moze jeszcze SR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi