jakub172005 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) Chciałbym prosić o adresy stron internetowych z częściami tuningowymi do Piaggio Zip SP (50ccm). Chodzi mi o tuning optyczny. Zgóry wszystkim wielkie4 dzięki :biggrin: :P :D Prosze również o adres strony z częściami "karoserii" do niego :) Edytowane 23 Marca 2008 przez jakub172005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Do SP za dużo z optyki nie znajdziesz. Generalnie masz szerokie pole do popisu w mechanice. Przykład -> praktycznie wszyscy ścigający się w Polsce w pucharze PZM skuterów jeżdżą na SP. Z ptyka to masz sporo do speedfighta czy też aeroxa, ale nie sp. Znajdziesz raczej pierdoły, ale link ci damsklep.mieloch.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Mieloch, skuter doktor, tam poszukaj, ale do Zippa to za wiele tego nie bedzie raczej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub172005 Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) Patrzylem juz na tych stronach i takich konkretnych rzeczy, najwiecej uniwersalnych. Dzieki za odpowiedzi, ale moze wie ktos gdzie mozna dostac klosz bialy na tylna lampe, a moze da sie cos zrobic z seryjnym zeby byl bialy? :) Szczerze mowiac nie podoba mi sie za bardzo tyl tego skutera i mysle ze lampa by duzo zmienila. Lampa jest tam identyczna jak z Zipie zwyklym :P A czy sa wymienne zegary("deska rozdzielcza:P") tzn nie tyle wymienne co jakies tuningowe :] Nie chodzi mi o uniwersalne liczniki przykrecane gdzies "na boku" ale takie o ksztalcie oryginalow :P mam nadzieje ze mnie rozumiecie. :D Prosze również o adres strony z częściami "karoserii" do niego :eek:Bardzo prosze o podpowiedzi/odpowiedzi :) Dzieki :clap: Aha, jeszcze jedno :) czy nie wiecie od jakich innych skuterow pasuja tylne lampy do Zipa?? A moze ma ktos pomysl na "upiekszenie" tego skuterka (Piaggio Zip SP 96r.) ?? Edytowane 23 Marca 2008 przez jakub172005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi