DrPlama Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 tutaj taka ciekawostka tutaj taka ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarines Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Ach ten fleczer ile ja sie tym nalatałem. Miałem dwa takie fleciki jeden z 75 roku a drugi chyba 78 hehe:) Wspomnienia i to co sie w nim przezyło, wyprawialo i narodzilo jest bezcenne. Nie wazne jest ile to paliło albo nawet ze dziury były takie w podłodze gdzie wystarczyło odchylic dywanik i mozna było sobie siusiac (pare razy przetestowane) co moim zdaniem bylo zaleta na dalszych trasach nie przekraczająych 100km:) Ten samochod ma swoj klimat swoj indywidualny zapach i ta zacną kanape gdzie naprawde mozna poszalec. Jak tylko bede mial swoj garaz napewno sprawie sobie taką riksze :icon_twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi