Tytexo Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Troszkę mi przeszkadza ta pogoda i wiatr chodz słońce dosyć świeci....ale weszło we mnie powątpiewanie....jak usłyszę że Wy też wyruszacie bedzie raźniej :D Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 a ja jadę dzisiaj na rozpoczęcie sezonu w opolu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie krepuj sie wal smialo wsiadaj i smigaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liminu Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 doslownie minute temu przelecial kolo mojego domu jakis scigant, wiec chyba mu wiatr i lekkie zimno nie przeszkadzalo za bardzo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Troszkę mi przeszkadza ta pogoda i wiatr chodz słońce dosyć świeci....ale weszło we mnie powątpiewanie....jak usłyszę że Wy też wyruszacie bedzie raźniej :D tyle co wróciłem ... wiaterek wieje ze masakra ale zimno nie jest .... po obiadku jadę drugi raz :buttrock: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Privat Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja już zacząłem dwa tygodnie temu ale dzisiaj to na pewno się nie odwarze . Wieje pada jak by to jesień przyszła a nie wiosna ... Oj trzeba będzie w święta porządnie utopić marzannę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Kilkanaście minut po tym poście jednak się zdecydowałem i nie żałuje ;] Troszke jednak wieje i chmury przesłaniaja słoneczko ale było warto odkręciłem kilka ładych razy i kilka winkielków zdobyłem. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi