celer Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 jak pogoda bedzie taka jak teraz to pisze sie jak najbardziej, przy mc na lodygowej. mam nadzieje ze z tymi gajerami to byl zart ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ponieważ okolica moja :icon_mrgreen: a i Ostrówek znam - nie przepuszczę okazji! Pozdrawiam i do zobaczenia :biggrin:Czesc Milena!! Widze, ze zaczynasz sezon!! :PDo pracy tez juz jezdzisz Suczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Szkoda że Asiu ciebie nie będzie taki ładny szczurek na kasku strata dla kamerzysty. siurprajs! specjalnie dla kamerzysty jednak będę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roeika Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Czesc Listek i chwała reszcie ;o) Jesli pogoda bedzie OK przybede na Wilanowska wraz z 2 lub 3 moto :o)Wysle Ci smsa jutro ok.12 czy na 100% jestesmy wredoto ty... ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Wysle Ci smsa jutro ok.12 czy na 100% jestesmy wredoto ty... ;o) Echem... Listek! Nic sie nie chwaliles :icon_mrgreen: Wredoto Ty! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A jeśli wśród zmotoryzowanych gości weselnych będą chętni do wzięcia udziału w akcji "Patrz w lusterka. Sprawdź dwa razy. Motocykle są wszędzie.", to oczywiście chętnie okleję im furki na miejscu :biggrin: Żółtych naklejek nie powinno zabraknąć :biggrin: R. :crossy: powinienem być :crossy: potrzebuję naklejeczki na auto :crossy: a na poważnie czas przypomnieć sobie jak co poniektórzy forumowicze wyglądają... no i pozanć tych nowych :icon_mrgreen: dozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Echem... Listek! Nic sie nie chwaliles :icon_mrgreen: Wredoto Ty! :biggrin: Belgu co ty taki ciekawski jesteś, ja to chyba pogadam z twoją kobietą.he he he he No zapowiada sie super pogoda i super zabawa. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odan Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) Belgu co ty taki ciekawski jesteś, ja to chyba pogadam z twoją kobietą.he he he he No zapowiada sie super pogoda i super zabawa. Listek kurde oby bylo ladnie, dzis pomimo ze sloneczko swiecilo to jest tak slisko ze ja pier...dzis szlifa przyliczylem, naszczescie bez wiekszych ofiar hehe takze jak bedzie deszcz to....to nie bedzie milo:P Pozdrowienia dla Pani skaczacej po stolach i dla Pani ze szczurem na glowie...znaczy kasku:P Edytowane 28 Marca 2008 przez odan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Pogoda ładna, deszcz nie pada, niebo ok.Czyli JJJJJJJJAAAAAAAAAZZZZZZZDDDDDDDDDAAAAAAAAASpotkania według ustaleń.Pozdro i do zobaczenia Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Pogoda ładna, deszcz nie pada, to czemu ja przed chwilą w deszczu jechałam? :D Odan-coś nabroił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odan Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 to czemu ja przed chwilą w deszczu jechałam? :) Odan-coś nabroił? Hehe przeliczylem mozliwosci przyczepnosci nierozgrzanego przedniego i tylnego kola oraz zimnego asfaltu z dodatkiem piasku w stosunku do szybkosci odkrecania manetki, no i motocykl swierdzil ze on dalej w takich warunkach nie jedzie i sie polozyl wysadzajac mnie z siodla hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Asiu to nie deszcz to szczur z kasku hehe Odan wiem że żyjesz he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Czesc Milena!! Widze, ze zaczynasz sezon!! :icon_mrgreen:Do pracy tez juz jezdzisz Suczka? Sezon udało się rozpocząć juz w lutym... ale do pracy jeszcze się nie odważyłam :icon_mrgreen: Będę o 15 McDonald Łodygowa... do zobaczenia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Niestety nie będzie mi tym razem dane przekonać się na własne oczy czy Listkowa SVka faktycznie istnieje :icon_mrgreen: Bawcie się dobrze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Mnie też chyba nie będzie. Nie lubię jeździć w deszczu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi