michorg Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Z ostatniego komunikatu prezesa Stowarzyszenia Rajd Katyński, p.Wiktora Węgrzyna: "VIII RAJD KATYNSKITegoroczny VIII Rajd Katynski odbedzie sie w dniach 30.08 – 14.09.08. Pojedziemy trasa: Warszawa – Sokolka – Wilno – Miory – Katyn – Moskwa – Kijow – Berdyczow – Bar – Brachilow – Kamieniec Podolski – Jazlowiec - Lwow – Warszawa.Zgloszenia bedziemy przyjmowac od 1 czerwca br. Jedzie pierwszych 100 motocyklistow. W tym roku beda potrzebne wizy rosyjska i bialoruska i to nieco skomplikuje sprawe. Blizsze szczegoly bedziemy podawac w kolejnych komunikatach." Czasu jeszcze sporo ale już można powoli myśleć o tym przedsięwzięciu. Szczególnie osoby, nie mające ważnego paszportu lub o dobiegającym terminie ważności - warto zająć się tym jak najszybciej, nie zostawiać na ostatnioą chwilę. Odkąd jesteśmy w Shengen załatwianie wiz może potrwać dużo dłużej niż zwykle. Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) temat zapodany! teraz pytanko - wybiera się ktoś ??? ja z grubsza mam już plany urlopowe potwierdzone w tych dniach, więc jeżeli tylko zdrowie i finanse pozwolą to chcę pojechać. :icon_biggrin: Edytowane 24 Marca 2008 przez michorg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi