k_u_b_a Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja chyba jako ostatni podziękuję Doborowemu Towarzystwu za przejaźdżkę.Czekam do następnej. Dzięki wszyskim. Ludzie jak zwykle ok i pogoda dała radę.Szczególne dzięki za miła atmosfere przy obiedzie... Nie ma to jak pożywny posiłek w Miłym Towarzystwie. Na obwodnicy Otwocka było naprawde szybko... ;)p.s. Niunia, Marta, Kuba i Mla sory za znikający punkt ale demon prękości mnie porwał. Nie żegnałem sie z Wami bo 100 razy bardziej lubię się z Wami witać. Jest taki team i latam z nim. Prostuję Spławik, obwodnica Garwolina.....no szybka jest :( Ale jaja!! Kolega ze w szystkich fotek wybrał wlasnie tę, na której jestem, żegnając odjeżdzające maszyny z łezką w oku (nie mogłem niestety pojechać z Wami dalej). A maszyna to nowy Zygzak kolegi Kuby. Bo przy Tobie ładniej wyglądał :P Sorki Krzysiu że tak bez podania łapki odjechałem ale sam widziałeś.....czekali :banghead: Agnieszkę i Piotrka też za zostawienie w Józefowie, polecieliśmy do teściów na kolację Pytalem sie konkretnie o ten motocykl bo bardzo mnie interesuje ten model.Wiem, ze to ZZR ale chyba 1200 prawda? Belgu zapraszam, przymierzysz dupę, zobaczysz co i jak. Może zmienisz zdanie co do turystów :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas[PL] Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam :lalag: Chyba jednak ja będę ostatni :clap:Obstawiałem tyły jednej z grup i ostatni się wpisuję :crossy: Bardzo wszystkim dziękuję za przejażdżkę - było super.Obiecywałem także zdjęcia. Link zamieszczam poniżej:http://picasaweb.google.com/A.Kopaczko/Kazimierz pozdrawiam i życzę miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi