Rabix Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam, od kilku miesiecy jestem posiadaczem Fiata 126 el z 1998r. Do wczoraj sprawował sie bezawaryjnie. Podczas jazdy nagle zgasł, co się okazało to po przekręceniu kluczyka w stacyjce nie świecą się kontrolki od ładaownia i oleju ale mogę zakręcić rozrusznikiem. Sprawdzałem bezpieczniki i przewody ale nic nie znalazłem. Co to może być za defekt. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 przede wszystkim sprawdż mase czy sie nie oderwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabix Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dzięki za odpowiedź ale już znalazłem przyczynę - uszkodzona stacyjka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi