zozol Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 a mnie się podoba druga reklama, jaką zapodała Tita, a szczególnie podkład muzyczny :banghead: cos jakby indyjski trash metal :banghead:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) z tych trzech linków najlepsze są momenty kiedy słychać słowo "badżadż" z takim fajnym akcentem :D Edytowane 22 Marca 2008 przez SuleY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) Hehe dobra reklama ale sie przy niej usmialem. Nie wiem czemu ale mnie to sie kojarzy z baletem na lodzie :D o coś blisko tego :biggrin: z tym baletem ja tam nic ciekawego nie widzę w tym, taki misz masz Edytowane 22 Marca 2008 przez kazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marpik77 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Niezłą polewka :biggrin: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Heh. Ciekawe ile sztuk moto zarżnęli zanim nakręcili tą "reklamę" :icon_eek: :) Swoją drogą sprzęt robiony w Indiach, kraju gdzie krowa ma zawsze pierszeństwo :icon_mrgreen: więc na wiele nie ma co liczyć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi