Gość KrisP Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 No to jesteśmy umówieni: 18.00 Shell w Legionowie ;) Gdyby ktoś jeszcze był chętny to oczywiście będzie mile widziany :wink: Pozdro No i polecieliśmy z Mirem na colę do Broku ;) ;) Było jak zwykle :wink: :lalag: Do zobaczenia jutro nad Zalewem ;) Widze ze "Fazer Boys" nie traca czasu :lalag: ;) Mam nadzieje, ze pod koniec lipca posmigam znowu razem z Wami Pozdr i szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 (edytowane) Tyle dni była ładna pogoda, a jak się dzisiaj z Mirem ustawiliśmy na polatanie to musiało się rozpadać :biggrin: Jedyny plus z tego taki, że chociaż wypróbowałem buty kupione na ostatnim mototargu - nieprzemokły :crossy: Edytowane 27 Czerwca 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 WitamGdyby ktoś akurat siedział w domu i się nudził :banghead: , to dzisiaj o 16.00 umówiłem sie z Mirem na Shellu w Legionowie. Planujemy zrobić jakaś 3 -4 godzinną traskę. Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Czołem, Podbijam temat, coś cisza w "okolycy" a sezon w pełni :biggrin: Jakby ktoś miał czas ,ochote i 50 pln na zbyciu, to w środę wybieram sie (poćwiczyc technike w winklach :biggrin: ) na tor kartingowy do Radomia. Tor mam zaklepany w godz 0800 - 1100.Wjazd 50 pln od motocykla (takie stawki ma Automobilklub Radomski który jest właścicielem toru ), wrażenia z jazdy - bezcenne Pozdr :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Podbijam temat, coś cisza w "okolycy" a sezon w pełni :evil: Siemka Kris :smile: Rzeczywiście ostatnio temat "Legionowskiego latania" coś przygasł, pomimo "sezonu w pełni", a szkoda...Trzeba będzie to zmienić ;) Ja właśnie wróciłem z urlopu i gdyby co - to jeżeli tylko nie będę w pracy i nie będzie padać - na wspólne polatanie zawsze się piszę :cool: . Jak Cię nie było, najczęściej śmigaliśmy we 2 z Mirem, nawet raz się nad morze wybraliśmy :crossy: :crossy: Po za tym, ostatnio rozwinął się mocno temat środowych wypadów "na rybkę":http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=99329Przejrzyj sobie - może też się przyłączysz :biggrin: Pozdro i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Siemka Kris :smile: Rzeczywiście ostatnio temat "Legionowskiego latania" coś przygasł, pomimo "sezonu w pełni", a szkoda...Trzeba będzie to zmienić ;) Ja właśnie wróciłem z urlopu i gdyby co - to jeżeli tylko nie będę w pracy i nie będzie padać - na wspólne polatanie zawsze się piszę :crossy: . Jak Cię nie było, najczęściej śmigaliśmy we 2 z Mirem, nawet raz się nad morze wybraliśmy :crossy: :smile: Po za tym, ostatnio rozwinął się mocno temat środowych wypadów "na rybkę":http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=99329Przejrzyj sobie - może też się przyłączysz :biggrin: Pozdro i do zobaczenia Czołem :evil: Jutro wyjeżdzam na żagle na tydzień, ale jak wrócę to chętnie gdzieś z Wami pośmigam. ;) Pozdro :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Co tu tak pusto? Ja byłem ostatnio mocno nie aktywny ale to ze względu na natłok obowiązków :buttrock: No i moto zmieniłem na XJ900.Tzn, zmieniam, jutro kupuję - jeśli wszystko pójdzie dobrze... Jest tu jeszcze kto? Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Cielak, dawaj fotki :flesje: xjoty .. co do obecności to ja jestem.. :lapad: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ja tez jestem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 A mnie nie ma, tzn znowu w robocie - czyli daleko.... :banghead: W ogole sezon moto mam w tym roku krotki, pewnie jak wroce pod koniec listopada to bedzie " po ptokach" - w sensie pogody znaczy. Chociaz po cichu licze, ze aura okaze sie ok i uda sie jeszcze nawinac pare kilometrow, tudziez przecwiczyc kilka elementow z "pro-motorowego" szkolenia. Pozdro PS Cielak, gratuluje zakupu, widze, ze ewoluujesz we wlasciwym kierunku :icon_exclaim: Mialem xjte (co prawda 600) przez cztery sezony i milo ten sprzet wspominam. Szerokosci :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) No to dzisiaj dla mnie wielki dzień :bigrazz: Jak tylko przejdzie w moje łapki to wsadzę fotki, obiecywam :buttrock: Co do Śmigania, to oczywiście jeszcze w tym sezonie warto by się gdzieś razem przjechać, nie koniecznie daleko. Ja głodny jestem jak nie wiem co :buttrock: Staram się cały czas nakłonić Waldka i Rysia z Chotomowa.Może ktoś zna?Waldek na Hondzie GoldWing - czerwona i ze wszystkimi odblaskami, świecidełkami i dyskoteką oczywiście! :) Ryś - BMW K100LTFajne chłopaki, zabawy z nimi kupa, bo to starzy wyjadacze i dobry wisielczy humor mają. Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce, mam nadziejęCielak P.S.KrisP, nie łam się. Przypomnij sobie zimy z ostatnich dwu lat!W sumie to może po 4 tygodnie przerwy w jeździe było.Ja mam nadzieję że w tym roku będzie podobnie. KrisP.A kiedy ty kurs w promotorze robiłeś?Zarówno ja jak i AdBar tam żeśmy prawko robili i stąd się w sumie znamy :flesje:Miło wspominam a teraz zastanawiam się czy nie iść do Tomka Kulika na doszkolenie techniki. Edytowane 15 Października 2008 przez Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 AdBar to nawet i kurs w promotorze zrobił.. i na torze był i w ogóle :).. ja u Marka Godlewskiego doszkalanko odwliłem .. teraz dwa razy w tygodniu opony w ramach ćwiczeń domykam :icon_arrow: Obgadamy przy tymbarku Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 KrisP.A kiedy ty kurs w promotorze robiłeś?Zarówno ja jak i AdBar tam żeśmy prawko robili i stąd się w sumie znamy :)Miło wspominam a teraz zastanawiam się czy nie iść do Tomka Kulika na doszkolenie techniki. Kurs na kat. A robolem u Tomka pare ladnych lat temu. Mowiac o "promotorowych " cwiczeniach mialem na mysli to czego uczylem sie na kursie doszkalajacym w "Pro- motorze" pod okiem Marka Godlewskiego AdBar to nawet i kurs w promotorze zrobił.. i na torze był i w ogóle :).. ja u Marka Godlewskiego doszkalanko odwliłem .. teraz dwa razy w tygodniu opony w ramach ćwiczeń domykam :D Obgadamy przy tymbarku Pozdro. AdBar, byles na torze w Lublinie czy w Radomiu? Ja w lato robilem sobie wypady na tor do Radomia, super zabawa generalnie. Mozemy sie kiedys ustawic na taki wypad wspolnie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) AdBar, byles na torze w Lublinie czy w Radomiu? Ja w lato robilem sobie wypady na tor do Radomia, super zabawa generalnie. Mozemy sie kiedys ustawic na taki wypad wspolnie. Pozdr Lublin :flesje:.. zakrętasy aż miło.. do Radomia chętnie zawitam, dzień w tygodniu wolny trzeba by wziąć.. oby pogoda dopisała.. btw..na nasza-klasa jest klasa XXX uczniów Marka .. zajrzyj polecam :D Pozdro. Edytowane 16 Października 2008 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 no to ja jestem Jełop! W radomiu byłem przez ostatni rok co tydzień i nic o torze nie wiedziałem.... :banghead: No frajer normalnie... A może w któryś weekend? I zaraz lecę na nasza klasa! Pozdrawiam.Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi