rzetel Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Na sierpniu zdałem prawko na A, na B trochę później bo mnie jakiś szczur oblał, ale to nie wszystko co chciałem napisać. Otóż zabuynęłem sobie Hondziszke CB 750 Seven Fifty(mój pierwszy motór), mam ją dopiero 8 godzin ale jestem zadowolony. Piękny bordowy potwór z 1993 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Moze jakies foto ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Moze jakies foto ?? :icon_mrgreen:Na razie nie, ale już w poniedziałek powinienem zrobić i wrzucić do swojego profila. Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Na sierpniu zdałem prawko na A, na B trochę później bo mnie jakiś szczur oblał, ale to nie wszystko co chciałem napisać. Otóż zabuynęłem sobie Hondziszke CB 750 Seven Fifty(mój pierwszy motór), mam ją dopiero 8 godzin ale jestem zadowolony. Piękny bordowy potwór z 1993 roku. Super uczucie co? Szerokiej drogiiiiiiiii. Pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Super uczucie co? Szerokiej drogiiiiiiiii. Pozdro :icon_biggrin:Noooo, dzięki. Również życze "szerokości". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry01 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Gratuluje zakupu :) Ja w tamtym roku kupiłem swoja pierwszą maszynę Suzuki Bandit 600S cos wspaniałego :biggrin: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubadu Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 No gratulacje, dosknały wybór. Ja kilka tygodni temu też kupiłem sevenfift (mój drugi egzemplarz) :) Już nie mogę się doczekać kiedy temperatury na stałe przekroczą 10stopniC i będzie można wyskoczyć gdzieś dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jeśli ktoś chce obejrzeć zdjęcia mojej sevenki to są na http://www.rzetel_moto.republika.pl Pozdawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortag Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Śliczności :icon_biggrin: Cytuj Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) gratuluje zakupu i maszynki ale strony www juz nie ;) Edytowane 26 Marca 2008 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 gratuluje zakupu i maszynki ale strony www juz nie :) Dzieki. Wiem, że ta strona nie jest najwyższych lotów (nawet tych niższych chyba nie jest), ale to moja pierwsza i kiedyś ją poprawie. P.S. Jestem otwarty na krytykę i w ogóle. Powiedz co jest do bani to poprawie. :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ile zaplaciles za ten bordowy kolor i rocznik??:icon_mrgreen: sprowadzona, zarejstrowana w kraju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ile zaplaciles za ten bordowy kolor i rocznik??:) sprowadzona, zarejstrowana w kraju?? Kolor można powiedzieć, że był w gratisie ;) 6 i pół tysia mnie to cudo z 93 roku kosztowało. Była sprowadzona, ale już jest zarejestrowana (na razie mięki dowodzik) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi