bandyta600 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 witam. niedawno kupiłem cbr 600rr z 2003r. Motocykl ma system HISS i dzisiaj chcialem go odpalic i widocznie aku mi padł wyjołem naładowałem i ta kontrolka od HISS sie juz nie swieci (na zegarach) i gdy chce włączyc rozrusznik to tylko swiatła sie zmieniaja co sie mogło stac moze to wina jakiegos bezpiecznika jak tak to gdzie one są ??prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kongi Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 witam. niedawno kupiłem cbr 600rr z 2003r. Motocykl ma system HISS i dzisiaj chcialem go odpalic i widocznie aku mi padł wyjołem naładowałem i ta kontrolka od HISS sie juz nie swieci (na zegarach) i gdy chce włączyc rozrusznik to tylko swiatła sie zmieniaja co sie mogło stac moze to wina jakiegos bezpiecznika jak tak to gdzie one są ??prosze o pomoc kontrolka hiss powinna sie zapalic po przekrecniu kluczyka i po paru sekundach zgasnac - nie ma swiecicco znaczy dokładniej 'swiatła sie zmieniają' ? przygasają a nie kręci ? na pewno masz naładowany ten aku ? :crossy:bezpieczniki masz pod lewą owiewką, zaraz za tą dużą śrubką mocującą owiewke jest taka puszeczkadodatkowo głowny jest obok akuściągnij sobie serwisówke - tam to jest dokładnie pokazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyta600 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 mi kontrolka hiss mrygała gdy motocykl był wyłączony a teraz nie mryga no dokladnie światła przygasaja i rozrusznik nie kręci bede musiał sprawdzić bezpieczniki i ten aku to nawet próbowałem z prostownikiem i nie pali motocykl, dzieki jak coś to bede pisał pozdro wlasnie sprawdzilem bezpieczniki jeden był spalony zrobiłem i wszystko jest ok :crossy: ale alarm nie chodzi mozliwe ze bateria padła kupie nowo i sprawdze :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi