tarrrra Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 dzisiaj w szczecinskim word zaliczyłem testy na prawko A i B. na jazde jeszcze sie nie umawiam bo jakies 2 tygodnie temu zdjeli mi gips z lewej reki i nie wiem jak bede sobie radził ze sterem. na Wielkanoc jade do domu , wsiade na swoje moto to bede wiedziec. poza tym musze powiedziec ze to jest moje trzecie podejscie. wczesniej zdawalem w jeleniej gorze bo tam niedaleko mieszkam, no ale potem wyjzd na studia=brak kasy=brak czasu=imprezy i tak sie przeciaga jakis 5 rok. ale moto juz stoi wiec na ten sezon mam nadzieje legalnie wyjechac. na razie to tyle, pozdrawiam brac motocyklowa trzymajcie kciuki i do zobaczyska na drodze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 No to gratuluje juz polowe masz za soba, tylko zebys praktyczny tez zdal za pierwszyszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 hahahah gratulaciones :biggrin: ja to bedę przechodzić za tydzień brrrrrr :flesje:pozdroAnn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarrrra Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 a co Ann umówiłas sie juz na teorię?? ja po świętach wykupuje godzinki i jade na egzam, napewno napisze jak poszło trzymajcie kciukii bracia motorowcy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarrrra Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 W czwartek zdaje praktykę o godzinie 12, trzymajcie kciuki proszę!!!!!Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi