AdamSuzuki Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mam olej motul 7100 ale nie wiem czy mogę go zalać do mojej yz250f, bo słyszałem że do niej jest zalecany inny olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 po pierwsze to dowiedz sie jakiej klasy lepkosci jest posiadany przez ciebie olej, nastepnie porownaj to z zaleceniami do twojego motocykla7100 to full syntetyk, mowisz, ze masz, wiec kwestia cyny nie jest juz istotna, niemniej w maszynie takiej jak twoja podejzewalbym czeste wymiany oleju, a tutaj polsyntetyk w zupelnosci wystarczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 po pierwsze to dowiedz sie jakiej klasy lepkosci jest posiadany przez ciebie olej, nastepnie porownaj to z zaleceniami do twojego motocykla7100 to full syntetyk, mowisz, ze masz, wiec kwestia cyny nie jest juz istotna, niemniej w maszynie takiej jak twoja podejzewalbym czeste wymiany oleju, a tutaj polsyntetyk w zupelnosci wystarczy.... ale nic nie zaszkodzi jak na kilka wymian będzie tan olej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi