Skocz do zawartości

Opona do Fireblade 'a na przód, jaka? opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, muszę kupić oponke do bladego, a jak wie każdy posiadacz bladego (przynajmniej rocznik 96-99 co do starszych nie wiem, ale nowsze już miały r17) nie jest łatwo bo pole poszukiwań jesty mocno zawężone ze względu na ów żadki rozmiar. na tyle mam zeszłorocznego dunlopka i jest jak jest, nie jest to zła guma, ale chciałbym coś lepszego. na przód chciałem Michelin Pilot Sport, ale dostępnośc w Polsce mimo, iż jest w katalogu marna, może będzie za x tygodnie może nie.

Na czym jeździcie w swoich bladych?

Co warto kupić na przód oprócz w/w "miszelinka" dodam, iż moja jazda jest bardzo zróżnicowana, dużo w trasie, zmienne warunki, (deszcz, chłód), ale jak warunki są to lubię pogonić

trwałość jest sprawą drugorzędną pod warunkiem, że guma wytrzyma 20 tys km jazdy mieszanej (dużo w trasie)

pzdr i będę wdzięczny szczególnie za odp. userów bladych SC33

trwałość jest sprawą drugorzędną pod warunkiem, że guma wytrzyma 20 tys km jazdy mieszanej (dużo w trasie)

He, he, widze , ze kolega optymista jest, 20 000 na przednia opone to raczej nie malo.

:icon_question:

He, he, widze , ze kolega optymista jest, 20 000 na przednia opone to raczej nie malo.

:P

miało być 12 000, błąd w druku,ale kolego nie szokuj,w zeszłym roku miałem już mocno używanego bridgestona na przodzie i te 6do 7 tyskm przeżył

to ile realnie można zjeździć na jednej gumie z przodu

Edytowane przez kazan

he,he, 12 000 to totalnie zmienia postac rzeczy. Nawet moja Metzeler M1 tyle wytrzymala.

Problem tylko jak jezdzisz / jak hamujesz.

:crossy:

co do opon to sie nie znam- ale zapodaj sobie przednia fele od VFR i tylko 17" opon bedziesz potrzebował :notworthy:

co do zmiany feli to troche szkoda zachodu, aż tak kiepsko z kupnem nie jest

co do wyboru to temat chyba zamknięty bo udało mi się znaleźć źródło, aby dostać dość szybko Michelina Pilot Sport

pozostaje mi pochwalić się za jakiś czas jak mi się sprawuje

Edytowane przez kazan