Grzester Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mam pytanko. Kupiłem nowy olej co swojej cebry, spuściłem stary i teraz nie wiem ile powinienem wlać nowego. Jest miarka "bagnet" ale zaczym nowy olej wszedzie napłynie to trochę potrwa, wiec prosze o pomoc posiadaczy pojazdu o pomoc ile dokładnie wchodzi do silnika. Z góry dzieki. Pozdrawiam Grzester Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 ja Ci nie odpowiem ale serwisówka tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Mam pytanko. Kupiłem nowy olej co swojej cebry, spuściłem stary i teraz nie wiem ile powinienem wlać nowego. Jest miarka "bagnet" ale zaczym nowy olej wszedzie napłynie to trochę potrwa, wiec prosze o pomoc posiadaczy pojazdu o pomoc ile dokładnie wchodzi do silnika. Z góry dzieki.Pozdrawiam Grzester 3.8 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEsKi Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Niedawno wymienialem olej u siebie w F2, wlalem okolo 3.3 litra oleju i teraz na miarce mam na MAX wiec chyba 3.8 to z deka przesada. Edytowane 18 Marca 2008 przez CzEsKi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi