Bandit22 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Pytanko podaje moją Habankę małemu tuningowi chce wymienić cylinder na PowerForce 70 i gaźnik na większy. Proszę o uwagi sugestie?. Rozebrałem skuter na części, co powinienem przy tej okazji spr?. Nie chodzi mi o jakiś ostry tuning a oto by Habanka mogła spokojnie przewieś 2-osoby a solo mogła jechać z 80km/h. Z góry dzieki za wszelki podpowiedzi! Szczegulnie w cenie będa opinie użytkowników Habanki :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 wd mnie pierwsza zecz do tuningu 2t to porządny wydech z komora potem wario sprzeglo i na koncu gaznik i cylinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Sprawdz czy niema luzow na wale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 dzięki za podpowiedz, ktoś ma może jakieś doświadczenia z Habaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 uwierz, ze tutaj akurat nie ma zasady ze jezeli ktos jezdzil habanka to Ci powie jak to zrobic. w maszynach tej klasy wszystko jest niemal identyczne i opiera sie na tej samej zasadzie. jak juz ktos powiedzial- koniecznie daj DOBRY wydech i juz powinno byc o wiele lepiej(oczywiscie plus to co Ty miales w planach). jak juz wszystko rozebrane, to posprawdzaj stan wszystkich lozysk, chociaz w skuterkach malo ze tych lozysk jest niewiele to do tego maszyny z na prawde sporym przebiegiem maja je w nienagannym stanie... to co napisales+ wydech+ sportowe wario powinno w zupelnosci wystarczyc. a i bron Boze ze stozkowym filtrem, no chyba ze K&N. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi