grzesiek3210 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 i ja chyba spróbuję jakimś "prymusem"na gaz spróbować bo kret jako słabo to rozpuszcza.Jest lepiej ale mimo wszystko dużo osadu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziureq Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 a zostawiłes na noc??? wrzuciełes zakretki??? mi tam tyle tego wyleciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Ja zalałem wrzątkiem do pełna, wsypałem chyba trzy czwarte pudełka kreta w granulkach i odczekałem kilka godzin. Później wylałem trochę wody, wrzuciłem nakrętki i potrząsałem na wszystkie strony. Wyleciała czarna woda i trochę (tak z jedna garść) "popiołu". Później wziąłem pilnik i objechałem nim obydwa końce rury-z benzyną wolę nie eksperymentować. Mam nadzieję że to wystarczy, żeby silniczek trochę lepiej pracował. Tłumik też można jakoś wyczyścić? Edytowane 17 Marca 2008 przez SuleY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziureq Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 własnie jak wyczyscic koncówke tłumika jak mam na NITY i nie moge jej rozebrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 kret raczej odpada bo wyżre watę tłumiącą. Jest jakiś fajny sposób. Można go wypłukać karcherem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi