belzyc Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witam, Kupiłem ostatnio Fazera 600 z 99 roku. Poprzedni właściciel przerobił go troche na streetfightera.I nie mam licznika :/ ja bardzo lubie to urządzanie jak i obrotomierz. Pyzatym, nie moge zrobic przegladu w szkocji (a tu mieszkam) bez zegarów.O co chodzi konkretnie. Czy musze zamontowac zegary od Fazera?Czy moge od innego motocykla. bo mi sie podobaja inne okrągłe np. od kawasaki zephyr. Wiem ze tam jest jakas wtyczka pod która sie podłacza zegary, i nie sadze by w kawie była taka sama. Wy ludze bardziej doświadczeni, może macie jakieś pomysły. Ja dopiero zaczynam z tym sportem i bardzo mi sie podoba troche kosztowne ale przynajmniej widze sens chodzenia do pracy hehe.Zgóry dzieki za odp. Mój pierwszy post. Czytałem troche forum. Swietnie że jesteście ludzie!! nikt niegdy nie zaminiał licznika z orginalnego na jakiś innego pochodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekim Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Nie wiem co będzie pasowało, ale zgodzę się z Tobą w tym, że zegary od Kawasaki Zephyr coś w sobie mają ... ja nie mogłem się oprzeć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi