kondziureq Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Siemka zastanawiam sie ile by wział fachowiec za przerobienie owiewek tak jak na rysunku... chodzi o przerobienie owiewek od XPS aby pasowały do rieju smx, poniewaz do rieju smx nigdzie nie moge zamówic a dowiadywałem sie juz w kilku sklepach... znacie moze jakis jeszcze? wtedy bym jeszcze raz spróbował.Jesli wiecie od jakich modeli pasuja owiewki do rieju prosiłbym o podanie ich nazw... Lub jesli znacie sklepy w których mógłbym zamówic oryginalne tez dajcie znac. http://img137.imageshack.us/my.php?image=p...stikwxpsap3.png CZY NAPRAWDE NIKT NIE UMIE MI POMOC?? Edytowane 12 Marca 2008 przez kondziureq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziureq Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 nadal czekam na odpowiedz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Pilka reczna,pilnik i do roboty :banghead: Potem tylko do lakiernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziureq Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ale chodzi mi o to zeby były ładnie wykonczone :/ a sam tak chyba nie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Szukaj kogoś w swojej okolicy kto się zna na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Czemu nie ? Potem papier scierny roznej ziarnistosci i wygladzisz to ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ja to proponuje isc do lakiernika powiedz mu o co Ci chodiz on Ci doradzi powie co mozesz zrobic sam pozniej niech Ci pomaluje i tyle.Najpierw to idz i sie zapytaj lakiernika i zoabcz co on powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majonez1990 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 owiewki możes kupic w sklepie motorland.pl tylko musisz do nich dzwonić na stronie masz nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 owiewki możes kupic w sklepie motorland.pl tylko musisz do nich dzwonić na stronie masz nrAle masz zapłon... Patrz date postu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziureq Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 hihihi własnie zapłon extra... znalazłem ze od ktm owiewki pasuja.... jak kupie i załoze dam foty... a na motorland za 1 element ok 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi