Zeraw Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam, wlasnie dzisiaj stalem sie szczesliwym posiadaczem Hondy CB 500 '99 o dziwo udalo mi sie ja wyszukac w mojej miejscowosci choc szukalem juz w sporej odleglosci odemnie a tu prosze taki nagly zwrot akcji i 5 km odemnie nabylem ja :notworthy: posmigalem dzisiaj nia chwile ~50km i jestem mega zadowolony, no i oczywiscie fotka, zaznaczam ze tej szybki juz nie ma :P tzn. jest w garazu i na dluzsza trase moze ja zaloze ale tak po miescie i okolicach to oczywiscie bez szybki :biggrin: http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0308/zdjecie0061673c.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Gratulacje! =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 nie no- miodzio :icon_razz: gratki :icon_rolleyes: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) gratki mam dokładnie taką samą :biggrin: chociaż nie, moja jest chyba trochę bardziej czerwona :)ale mimo to gratki :P Edytowane 12 Marca 2008 przez melvin0789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 no gratulejszyn:) sam doslownie pare dni temu rowniez kupilem taka cebulke 95r i kazdy z pokonanych do tej pory 150km stanowil dla mnie przyjemnosc. naprawde fajny motorek,a przy tym jak malo pali<szok> szerokosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urbi233 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Gratulacje Bardzo Ładna maszyna :cool: Dobrze że tą szybke zdjeles troche psuje wyglad motoru mojim zdaniem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi