januszj Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Witam, Poszukuję Bandita 650S (ewentualnie 600S), w "dobrym" stanie. "Dobrym" tzn, z idealnym silnikiem i podzespołami, prostą nieuszkodzoną ramą, może być po delikatnym ślizgu (ale już naprawiony), już zarejestrowany w Polsce i najlepiej z okolic Warszawy. Może ktoś z forumowiczów wie o takim sprzęcie z pewnego źródła? Mam do dyspozycji max 15k w polskiej walucie. Pozdrawiam,Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 witam, mam suzuki bandit s600 2005r z kwietnia, czarna, sprowadzona, 12900zl, jestem z bydgoszczy, chmielu83interia.pl, 668-460-944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 proponuje fazera, klasa bandita ale dla mnie bardziej sportowy, naprawde warto. http://moto.allegro.pl/item338377026_yamah..._r1_r6_sv_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi