MATEUSZ788 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 witam wszystkich posiadaczy kawy kmx. Jestem od 2 miesięcy kierowcą tego motoru i nie zabardzo się znam. Motor od okło 2 tygodni brzydko chodzi nie równo, pyrkocze całkiem inny dzwięk jaki miał przy kupnie wymieniłem świece i nic, a od dwóch dni motor nie chce odpalić kopie kopie i nic ogólnie cały ostatni tydzień bardzo słabo palił, a teraz wcale nie pali. nie wiem co się stało, nie wiem co robić, PROSZĘ O JAKĄKPOLWIEK POMOC. z góry thxpzdr mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sillyboy Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Witam,pytania:-iskra jest?-paliwo dochodzi, tzn. czy świeca jest mokra?-kompresja w cylindrze jest?sprawdź w/w części a potem będziemy myśleć dalej... A na przyszłość jako że jesteś nowym użytkownikiem korzystaj z funkcji "szukaj" bo cię admini i starzy wyjadacze forumowi zjedzą żywcem... P.S:najepiej jakbyś zajrzał do działu "mechanika"... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Najpierw zmierz kompresje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jest specjalny temat o kawasaki kmx tu zapytaj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=56676 POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi