V12 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 WitamSprawa wyglada tak odpalam rano chodzi na ssaniu ok 2 min spuczczam na wolne jest ok rozgrzeje sie troche i na zimnym silniku z okolicy lewgo garka dochodzi rytmiczne pukanie ale takie dziwne jak by sie cos tarło nawet takie skrzeczenie(wałek o dzwigienke) dzwiek ma czestotliwosc wydaje mi sie pracy rozzadu bo na prace tłoka za mala czestotliwosc po zwiekszeniu obrotów dzwiekunie słychac ciekawe jest to raz on jest a raz nie ma Ja sie silnik rozgrzeje to praktycznie nic nie słychac moze czasami zacznie tak robic ale ciszejSilnik chodzi dobrze odpala nie przerywa ciegnie do końcaPoprzedni własciciel mówił mi że oddał ja do serwicu bo coś dzwoniło i ze to było zabezpieczenie na tłoku Problem nie wystepuje od teraz juz wczesniej to było ale olewałem to jexdziłem pozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi