Skocz do zawartości

KTO MA OCHOTE NA WYPAD SOBOTA-NIEDZIELEA

Chriss
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam propozycje wypasc jutro gdzies w woj. mazowieckim lub gdzies kolo na nocke, jesli ktos ma ochote to prosze cos zapromonowac :D hetnie bym gdzies pojechal ma byc fajna pogoda :P :D

Chetnie bym gdzies pojechal chyba ze za wczesnie pisze temat ale ja lubie nic nie planowac (z niecka :D), w kazdym badz razie jak nikt nie bedzie chetny to moze na nastepny weekand.

a znajdź sobie może jakiś wolny łikend? :P jutro ognisko(będziesz? :> ) a w niedzielę dla niedopitych wycieczka motocyklowa

Bardzo dziekuje za zaproszenie napewno skorzystam nastepnym razem :crossy:, w kazdym badz razie musialem gdzies polatac i teraz wyladowalem w gorach swietokrzyskich a jutro mysle do kazimierza dolnego nocka i wawa ;)

Pozdrawiam :biggrin:

Bardzo dziekuje za zaproszenie napewno skorzystam nastepnym razem :icon_question:, w kazdym badz razie musialem gdzies polatac i teraz wyladowalem w gorach swietokrzyskich a jutro mysle do kazimierza dolnego nocka i wawa :icon_exclaim:

Pozdrawiam :icon_exclaim:

uuuuu. no to niezłą wycieczkę sobie zrobiłeś :)

• 3 tygodnie później...

uuuuu. no to niezłą wycieczkę sobie zrobiłeś :icon_twisted:

jestem chetny na takie wypady najlpeiej gdzies na winkle(bieszczady itp) ale jak pogoda bedzie - temp powyzej 15 C bo daje rade w tedy latac ostro , a teraz to lipa nie jazda

jestem chetny na takie wypady najlpeiej gdzies na winkle(bieszczady itp) ale jak pogoda bedzie - temp powyzej 15 C bo daje rade w tedy latac ostro , a teraz to lipa nie jazda

Hejka,

to super sluchaj to moze w gory mykniemy np beskid zywiecki znam tam fajne klimaty i pensjonacik fajnym miejscu, niedzwiedzie lataja po lesie :D a do miasta to calkiem blisko jakies 20 km. :buttrock: , mozna by nawet pozniej przez slowacje do zakopca wskoczyc, kwestia do dogadania chyba ze masz lepsze tematy.