Mr.Maciek Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ello! Są jeszcze naklejki? Jeśli tak to chciałbym zaklepać 3 dla mnie :notworthy: pozdro400 :icon_razz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ello! Są jeszcze naklejki? Jeśli tak to chciałbym zaklepać 3 dla mnie ;) pozdro400 ;)) Pisz na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dzisiaj Komarrider odebrał naklejki osobiscie, chwile pogadaliśmy, a pozniej słuchałem dzwięków oddalającej się v2 :-) Mam jeszcze do rozdania jakieś 20 naklejek. Jutro jadę do opola i zajęcia mam do 14:30 więc czekam na jakies propozycje spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ledwo co odebrałem i już ponaklejałem oczywiście moje autko i parę sklepów jeszcze mi jedna została na stacje benzynową jak będzie jakaś nowa dostawa to daj znać wezmę większą ilość :buttrock: bo naklejać jest gdzie. I gdzie naklejam ludzie popierają akcje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 będzie jeszcze 70 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) Ja chce. Moge przyjechać nawet dzisiaj tylko daj coś znać :D Edytowane 11 Marca 2008 przez tomulus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ja jestem do piątku w opolu. Kluczbork na kuku. Co do odbioru w opolu, to proponuje na rozpoczęciu sezonu w wielką sobote na rynku. Chyba, ze komuś bardzo zależy to proszę o kontakt przez gg. Ale najlepiej na rozpoczęciu, bo bede mial juz pewnie dodatkową porcję naklejek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 będzie jeszcze 70 sztuk Ja będe miał 130 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ale najlepiej na rozpoczęciu, bo bede mial juz pewnie dodatkową porcję naklejek. Pozdrawiam Mnie to pasi :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ok, rozpoznacie mnie po tym, ze na plecaku bede miał tą naklejkę nalepioną, tak chyba będzie najalepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 ja mam naszywkę na lewym ramieniu taką linka poniżej =>> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8fda977c19663700.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ok, rozpoznacie mnie po tym, ze na plecaku bede miał tą naklejkę nalepioną, tak chyba będzie najalepiej Trzymaj parę dla mnie w Opolu. Mam nadzieję że odnajdziemy sie w tłumie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 do Opola wezmę wszystkie naklejki jakie mam, a powinno ich byc ponad 70 więc powinno śmialo starczyć! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nareszcie widzę o co chodzi. Naklejki są OK. Na moje autko już nakleiłem. Namawiam znajomych, mają tylko jedno pytanie jak z trwałością? no i co z klejem jak je ściągną ze starości? Idea jest super, zamiast znaku określającym moto, lepiej by karawaniarze poczytali trochę, może coś dotrze do tych mających coś z rycerzy ale niekoniecznie szos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Co do trwałości to ja swoją już testowałem w błocku, deszczu itp, nic jej nie rusza. Co do odklejania nie wiem, ale jesli jest naklejona na szkle, to nie powinno byc problemów. Jesli możecie, to zapodajcie fotki z naklejonych naklejek, zawsze to jakaś zachęta dla innych, no i pamiątka akcji! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi