Skocz do zawartości

Patrz w lustera. Sprawdź dwa razy. Motocykle są wszędzie!

Piotrek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj Komarrider odebrał naklejki osobiscie, chwile pogadaliśmy, a pozniej słuchałem dzwięków oddalającej się v2 :-)

Mam jeszcze do rozdania jakieś 20 naklejek.

Jutro jadę do opola i zajęcia mam do 14:30

więc czekam na jakies propozycje spotkania

Ledwo co odebrałem i już ponaklejałem oczywiście moje autko i parę sklepów jeszcze mi jedna została na stacje benzynową jak będzie jakaś nowa dostawa to daj znać wezmę większą ilość :buttrock: bo naklejać jest gdzie. I gdzie naklejam ludzie popierają akcje :D

Ja jestem do piątku w opolu. Kluczbork na kuku. Co do odbioru w opolu, to proponuje na rozpoczęciu sezonu w wielką sobote na rynku. Chyba, ze komuś bardzo zależy to proszę o kontakt przez gg. Ale najlepiej na rozpoczęciu, bo bede mial juz pewnie dodatkową porcję naklejek. Pozdrawiam

Piotrek napisał:

ok,

rozpoznacie mnie po tym, ze na plecaku bede miał tą naklejkę nalepioną, tak chyba będzie najalepiej

Trzymaj parę dla mnie w Opolu. Mam nadzieję że odnajdziemy sie w tłumie :D

Nareszcie widzę o co chodzi. Naklejki są OK. Na moje autko już nakleiłem. Namawiam znajomych, mają tylko jedno pytanie jak z trwałością? no i co z klejem jak je ściągną ze starości?

Idea jest super, zamiast znaku określającym moto, lepiej by karawaniarze poczytali trochę, może coś dotrze do tych mających coś z rycerzy ale niekoniecznie szos.

Co do trwałości to ja swoją już testowałem w błocku, deszczu itp, nic jej nie rusza. Co do odklejania nie wiem, ale jesli jest naklejona na szkle, to nie powinno byc problemów.

Jesli możecie, to zapodajcie fotki z naklejonych naklejek, zawsze to jakaś zachęta dla innych, no i pamiątka akcji!

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...