Piotrek Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 VI MOTOCYKLOWE SPOTKANIEZ MSZĄ ŚWIĘTĄSALVE 2008 6 LIPCA 2008LGÓW koło ŻERKOWAROZPOCZĘCIE GODZ. 11.30MAPKAW programie: - Msza Św. w intencji motocyklistów sprawowana przez księży motocyklistów- Poświęcenie motocykli- Uroczysta parada- Koncert niespodzianka (źródło) Mam nadzieję, że informacja się przyda! PS.w zeszłym roku było ok 1200 motocykli, więc impreza jest na dużą skalę, co prawda to nie Częstochowa i rozpoczęcie sezonu, ale i tak taka iloś powala na kolana!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) Postaram się na tym być o ile nic nie stanie na przeszkodzie :icon_rolleyes: Piotrek Ty byłeś rok temu o ile dobrze kojarzę?? :wink: P.S.W tym roku jak blisko mnie :biggrin: Tylko 62 mam do przejechania :clap: Edytowane 6 Marca 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Tak Piotrek był w tamtym roku, nawet mu przypadkowo zdjęcie zrobiłem :cool: To by było już moje trzecie Salve tylko dlaczego tak daleko? 100 km? :biggrin: Zawsze było w rejonach Błaszki, Bralin a teraz mi tak daleko przyszło jechać :biggrin: No ale nic, trzeba będzie się zabrać i jakoś dotrzeć bo warto :wink: Pozdrawiam i co? Do zobaczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ja też się napewno pojawię bedzie to już mój 4 salve:) Pozdrawiam dawid :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Fajnie by było podjechać, choć nie ukrywam że dla mnie to już wyprawa... Pozdrawiam ;-) Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafael HD Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Byłem na wszystkich Salve więc będę i na tym :icon_question: A impreza z roku na rok coraz większa.....a pamiętam pierwsze,nieśmiałe w Sadowiu w leśnym ,,wigwamie" :icon_twisted: pozdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 z Kluczborka mam jakieś 160 km, ale postaram się zjawić, być może mc007 juz na swojej maszynie tez poleci ze mną :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Tak, chętnie bym się tam pojawił ... A czy na własnej maszynie, czy nie to sprawa otwarta :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Zawsze możesz komarem jechac :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nom, jakieś 4,5 godziny w jedną strone (optymistycznie średnia 40km/h) Brzmi zachęcająco :clap: Koniec off-topa :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Postaram się być jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jak się uda to raczej zawitam :crossy: jakieś 200km ode mnie nie jest najgorzej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 W końcu jakiś termin, który mi pasuje, też bym się wybrał choć jak dla mnie to pewnie z 5h w jedną stronę, Koledzy powiedzcie mi jakby tam wyglądała sprawa z jakimś noclegiem? jakiś camping, agroturystyka, motel? nigdy nie byłem w tamtych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 w zeszłym roku na tej imprezie nie było problemów z noclegami z tego co wiem. Polecam kontakt z organizatorami, link masz w pierwszym poscie tego tematu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi