Nitomen Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 potrzebuje patent na bagaznik do XR-y , wszelkie foty i sugestie mile widziane :biggrin: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Cholera "Nitomen", coraz trudniejsze pytania zadajesz :icon_evil: ale wracając do pytania to będzie trudno trzeba by dorabiac jakiś stelaż czy cuś bo nie ma na czym usadzic bagażnika. Bez lepszych kombinacji się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 bagażnik eee. kiedyś pokazywałem foto mojej Hani z sakwa tekstylną zamocowaną do siodła i dupy. zdało egzamin tylko gdzie mam to foto? a juz mam TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi