YARECK Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Wiem wiem, o Tschul'u było już pisane, choć większość postów ma już rok.Szukałem info o Blackfalcon ale nic nie uwidziałem.Pojawiła się na allegro oferta:http://moto.allegro.pl/item316339937_kombi...owe_899zl_.htmlCzy może ktoś już nabył taki kombinezon i może co nieco o nim napisać?Czy może ktoś miał możliwość porównania z w/w Tschul'em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryha25 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Osobiście widzialem kombi Tschula i bylem pod wrażeniem. Bardzo dobrze wykonany, wentylowana skóra co ma bardzo duże znaczenie podczas jazdy w upalne dni. Wykonanie naprawdę perfekcyjne. Sam mam kurtkę Tschula i naprawde jest ok. Z tego co widzialem to w Blackfalkonie rewelacji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mam takie pytanie czy ktoś wie coś może więcej o tej firmie blackfalcon skąd ona jest itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek kato Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam, znalazłem gościa na allegro co sprzedaje blackfalcon ciuchy i osobiście powiem że takiej relacji ceny do jakosci to nie widziałem w żadnym sklepie!! Naprawdę dobre ubranie! i nie za jakąś kosmiczną cenę!! Kupiłem tylko kurtkę, jest naprawdę fajna. Jeżdzę cały czas i nic sie nie dzieje. Osobiście wygląd dużo bardziej mi się podoba niż tschula. pozdrawiam Slązaków :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrosbike Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 <Mnie tez interesuje taka kurtka. potrzebuje rozmiaru na mój wzrost 197 cm i raczej szczuplak. Mam kłopoty z dostaniem rozmiarówki. Nadmiarem kasy nie grzesze a wyglad mi sie w miare podoba choc to tylko marne zdjecie. Prosze o jakies info o firmie Black falcon. Przeciez ktos coiś musi wiedziec.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi