Gość Zbycho Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 W nowym numerze motocykla jest relacja z wyprawy na Ukrainę w której brałem udział, nie załapałem się nawet na fragment tekstu ani na kawałek zdjęcia :cry: Jak to się mówi punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia, siedziałem za daleko od autora tekstu. ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 O zbychu gratuluje :D. Szkoda tylko ze nie ma cie na zdjeciach. Kurcze tez wybrałbym sie na jakąś wyprawe na wschod ale niestety przyszy sezon odpada, musze wiec czekac do kolejnego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jac Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 W nowym numerze motocykla jest relacja z wyprawy na Ukrainę w której brałem udział' date=' nie załapałem się nawet na fragment tekstu ani na kawałek zdjęcia :cry: [/quote'] No to dawaj swoj wlasny autorski opis w nn. dziale, a zdjecia do galerii, jezeli jeszcze ich tam nie ma 8O . W sumie ten opis z M. to szczegolnie powalajacy to nie jest - taki bez bigla napisany po prostu. Jesetm pewein ze wszyscy chetnie poczytaja - chetnych do obejzenia tamtych stron na pewno jest sporo na forum.pzdr, Jac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 chetnie sie dowiem paru szczegółów o ukrainiewiec jak masz czas to napisz co nieco o swojej przygodzie ;) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 No i co Zbycho?? Czekamy z niecierpliwością na opis wyprawy. Byłem kiedyś na Ukrainie we Lwowie i chetnie poczytam twoj opis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 13 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2004 Nie mogę się przełamać :oops: Lenistwo jest moim przekleństwem, jestem w stanie wszystko zrobić by nic nie robić. Poza tym komp wywala mnie z netu jak piszę dłużej niż 20min. Poza, poza tym wszystko zeznam co zechcecie jak się spotkamy, oko w oko, face to fejs, ale oszcędźcie mi tej roboty. Opis wyprawy jest na stronie Strengersów, by Pecio. ZbychoXJR1300 www.jim.siedlce.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi