szable Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Witam, pytania do znawcow tematu:Poniewaz w moim Dominie nie ma owiewek przednich blotnika , i sa one cholernie drogie, to wymyslilem ze zaloze zbiornik i blotnik od XL600 - czyli protoplasty Dominatora.A te dwa elementy na ebayu sa nonstop i bardzo tanie. Pytanie - czy taki zbiornik bedzie pasowal do ramy Domina? i do siedzenia Domina?o blotnik sie nie martwie, tylko czy zbiornik bedzie mi pasowal. A moze u kogos stoja dwa takie motocykle i moze porownac? bylbym niezmiernie wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Cze...XL 600, ale jakiej?Model R / RM / LM (każdy zbiornik inny - inne wyprofilowanie kanapy)Jeśli chodzi o LM (zbiornik 28l) to będę swoją rozbierał na zimę to służę eksponatem :D Pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 24 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 ok dzieki, to jest to czego sie obawialem . ze nawet jezeli bedzie pasowac na rame i gumy, to nie bedzie mozna zastosowac kanapy od domi. a masz moze zdjatko lub linkt do zdjatka takiego duzego zbiornika? Przydaloby sie takie cus. I z innej beczki - czy twoj ZĂźndapp/Syrena nie jest przypadkiem tym, o ktorym slyszalem juz gdzies na poczatku lat 90? To byla wtedy dosc czesto wspominana maszyna. Nie wiem w sumie dlla czego - osiagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Fotki - coś by się znalazło, ale dopiero w poniedziałek.Co do Zundapp'a to trochę starsza historia. Chyba w kwietniowym numerze ŚM jest opis tego sprzętaCo do Dominatora dobrze kombinujesz. Nie przepadam za tym układem "studni" w której kręci się kierownicą :D Mamy bardzo podobne silniki. Posiadam manuala do twojego sprzętu ale tylko wymiana na manual do mojej XL !!! jeśli jesteś zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi