Qbas Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 No normalnie nie jak w 4t ze jest ogien tylko po prostu pierdzielniecie jak z pistoletu i dym masz :buttrock: mieszanka sie zbiera w wydechu i wybucha.. Też tak myślałem bo mi go zalewało. A jak go zapychałem to był szczał i dym z tłumnika Różnie piszą o docieraniu. Ile to prawidłowo powinno w crossie trwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 najpierw powiedz czy masz tuleje czy nicasil. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbas Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 najpierw powiedz czy masz tuleje czy nicasil. Tuleje nowy tłok, korbe i łożyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi