Dawid_PL Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Witam, Szukam Peugeot XR6 (Motorhispania RX50). Znalazłem na allegro ale cena (5-8tys) jest dla mnie za duża chciałbym go za max. 3 tysiące (na angielskim e-bay za 2tys widziałem w przeliczeniu na nasze!) będę bardzo wdzięczny za wszystkie linki do ofert sprzedaży tego właśnie pojazdu ale za cenę jaką podałem przed chwilą :icon_razz: a jak nie to coś podobnego (prędkościowo i wizualnie) ale też za cenę możliwie najniższą, bardzo mi zależy na środku transportu tego typu. Z góry dzięki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4609712 za 3 ci puszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi