Ryjek Ocw Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Jak zdjąć gumę z Manetki (od gazu) nie rozwalając ani gumy ani metalu? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Włóż delikatnie płaski śrubokręt miedzy pod manetke i delikatnie podważ i odegnij to skrzydełko manetki. Nastepnie po podważeniu psiknij tam trochę WD i kręć manetką, dopóki nie zejdzie nie pójdzie Ci to łatwo, ani szybko, ale pójdzie :wink:Tylko później dokładnie wyczyść kierę przed założeniem z powrotem manety :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No ok sprubuje. Bo ja w simie mam manetke od jawki 50 i ta ze tak powiem guma jest jak plastik i jest niewygodna. i ciezko mi ją podwarzyć śrubokrętem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi