szwarc Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Aż szlak mnie trafia, że nie będę mógł być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ja też sie pojawię , powiedzcie mi czy kuzyn na maxi skuterze bedzie mile widziany ? tzw yamaha 250 majesty (czy jakoś tak:P ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A co to za pytanie - motocyklistą jest każdy kto ma motor/motorek/skuterek - ja bym tam się cieszył gdyby nawet na komarkach przyjechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayeran Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ja będe na swojej NSR .... to będzie mój pierwszy zlot :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Dzisiaj cały dzień pracowaliśmy całym klubem nad miejscówka i zabezpieczeniem terenu. Dopiero wróciłem hehe. Mam nadzieje że sie wam spodoba. No to do jutra panowie i panie :buttrock: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 no to ja wyjeżdżam :biggrin: do zobaczenia na miejscu i szerokiej drogi życzę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 bylem na zlocie, jestem z Polkowic, byl to moj pierwszy wypad ;]Musze przyznac, ze bardzo udany zlot, bardzo mi sie podobalo, moze ktos mnie kojarzy, niebieska mz ts 250 z owiewka pod kolor motocykla + niebieski kask :biggrin:Jedna wada tego zlotu malo asfaltu, slyszalem opinie innych motocyklistow, ktorzy twierdzili, ze za malo jest twardego terenu do jazdy :)Oby wiecej takich imprez, pozostaje tylko pytanie, kiedy nastepna :biggrin:Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 hehe mnie jako osobie prywatnej sie podobało :icon_eek: wyżyłem się i w czajnik też sobie dałem na wieczór. jako organizatora to spodziewałem się wiecej motocykli no ale następne beda lepsze :)) Z ładnej łąki chłopaki na atv zrobili wydmy :P) jak na plaży teraz hehe jestem zadowolony osobiście z imprezy, poznalem mase nowych ludzi i o to chodzi. :biggrin: czekam na wasze opinie :biggrin: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 gume spaliles do konca :icon_eek:stalem sobie z boku i podziwialem street fighterow :)a ile maszyn bylo ?? Ciezko mi oszacowac... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayeran Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Mi też sie bardzo podobalo (szkoda ze bylem tylko pierwszy dzian i mialem umorusana maszyne bo zaspalem ;p ). Właśnie sklejam malutki filmik z tego co udalo mi sie tam nakrecic. Za jakas godzinke moge podac link to moze sie tam znajdziecie;p PS a mnie ktos pamieta?:icon_eek: - jedyna NSR pozdrawiam edit: http://pl.youtube.com/watch?v=Y9tcadfLxW0 - ktoś siebie tu widzi ?^^ Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Mayeran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja pamiętam :)) Dwóch was było :D Laczka nie katowałem do końca bo jakoś do domu trza było wrócić :P Filmik udany :banghead:) ?Ale mój będzie lepszy :banghead:) hehe Widziałem tam siebie kawałek ;P Kupli też :( Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 filmik super ;] szkoda tylko, ze mnie nie ujales :icon_mrgreen:Grześ wrzucaj szybko swoj ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechoov Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ja nie bylem bo mi cos innego waznego wypadlo. Ale bylem w tamtym roku i bylo zajebiscie i zaluje ze w tym nie pojechalem. Ale moze jeszcze bedzie gdzies niedaleko zlocik?? jak ktos wie cos na ten temat to ja czekam na odpowiedz. Grzester jak juz bedzie filmik to wyslij mi linka na gg.Z gory dzieki Michal z Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlin1990 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 I ja tam byłam miód i wino piłam ;) Niestety doszło do pewnych strat materialnych- zaginęły kluczyki od naszego dzielnego Citroena- może ktoś widział zgubę?? Byłabym dozgonnie wdzięczna :D. Sam zlot bardzo udany i nawet moja Vespa dała radę- na paradzie zaczęła świeca szwankować, ale dojechałayśmy do końca :) . Film super, tylko dlaczego mnie tam nie ma?? ;) Mogłabym prosić o jakiś kontakt do oragnizatorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Heheh Pola Ty piłaś z nami :D mam na fotkach x))) wal na GG albo na komóre 667 745 788 :( Filmik wrzuce jak zgromadze materiały :( Ale spoko spoko bedzie dobrze. Póki co to mam pare swoich prywatnych fotek jeśli jest ktoś zaiteresowany katowaniem cebry :( http://bikepics.com/members/grzester/93cbr...p?i=1274422&s=0 http://bikepics.com/members/grzester/93cbr...p?i=1329413&s=0 Wracając do filmików to ja mam calutką parade nakreconą bo latałem z kamerzystą od początku do końca ;)) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi