Skocz do zawartości

chopery, cruisery - Sulejówek

STYK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nastepna co sie pyta :icon_mrgreen: , JOAŚKA wsiadasz i jedziesz :)

ja spoko cała :icon_rolleyes: dzięki ale co sie zestresowałam to moje...ale mam nauczkę ze nawet stojąc trzeba cały czas byc skupionym... to nie to co w aucie ...

Dobrze ze Ty jesteś cala i to najwazniejsze reszta jest do zrobienia, jezdzij ostroznie i uwazaj na siebie

Pozdrawiam ;)

Nastepna co sie pyta :) , JOAŚKA wsiadasz i jedziesz :banghead:

Dobrze ze Ty jesteś cala i to najwazniejsze reszta jest do zrobienia, jezdzij ostroznie i uwazaj na siebie

Pozdrawiam :wink:

Coś Ci nie pasuje Kolego. ;) Kulturalna jestem co nie?

Ależ pikny ten Sulejówek w sobotni ranek. No cudo :banghead: :icon_question:

Pzdr --- Joaśka

to jakby lekko zmieniając lokalizację latania... pytam:

SZUKAM EKIPY CHOPPEROWOCRUISEROWEJ NA WYJAZD W NIEDZIELE RANO 20.04.08 DO CZĘSTOCHOWY... :)

Wojtas.... co z tym wypadem? :lalag:

Roberto... trzeba polatać :crossy:

Zróbmy sobie jakiś przelocik cruseirowy ;)

Roberto... trzeba polatać :crossy:

Zróbmy sobie jakiś przelocik cruseirowy ;)

Latamy, cały czas latamy... :) Niestety z uwagi na ostatnie niedomagania Forum przepływ informacji jest mocno utrudniony i nie wszyscy wiedzieli... w ostatnią niedzielę (13.04...) był wypadzik do Sochaczewa... oczywiście na WZetki :) rozesłałem kilka sms-ów i zebrało się 8 maszyn... Przy okazji - dzięki za miłą wycieczkę wszystkim, którzy się wybrali.

R. :)

edit/

do Częstochowy raczej nie pojadę...

Edytowane przez roberto1002

NO SALSA - NO FUN

Dorzucę słówko, bo nie wiem gdzie mam o tym powiedzieć, a zakładać oddzielny wątek...i tak tutaj wszyscy lookają ;)

W czasie podwózki jednego z wolontariuszy, niejakiego Faudy (ratownika ze szkolenia z ratownictwa drogowego) padła propozycja odwiedzin Dęblina i dzielnej grupy pod wezwaniem "czerwonego krzyża" :evil:

Miejsce na ognisko jest, gitara podobno też się znajdzie, tylko trzeba poinformować 2 dni wcześniej o przyjeździe, coby chłopcy mogli przygotować się odpowiednio, fryzury na lakier lub białko postawić :)

Hehe...więc, jak wrócicie z Częstochowy, to rozpatrzcie propozycję, kochani. Może razem pośmigamy, chociaż nie mam niskopodłogowego, ale golasa fajnego :crossy:

Mam nadzieję, ze bedę mogła się dołączyć razem z jakimś rzepem?

pozdro, Aga

No dobra młodzieży, czas podjać męskie decyzje a nie marudzić.

Dla chcących jechać do Częstochowy z godnością i w tempie umożliwiającym zrobienie rachunku sumienia proponuję spotkanko o 8.00 i od razu na Jasną Górę.... przelotowa ok. 100... 8.00 na Shellu w Wolicy za Jankami.

Bartasarte nie bądź miętki i jedź. Tempo będzie idealne na docieranie sprzęta.

Odnośnie wypadu na Jasną Górę mam pewną propozycję - razem z dwoma kumplami lecimy na JG z miedzylądowaniem i noclegiem pod Łodzią, załatwiłem nieodpłatny nocleg w domku letniskowym, jest nas trzech - łóżek 5 więc jeszcze dwie osoby się zmieszczą, a jakby zainteresowanie było większe to i drugi domek można zorganizować. Ośrodek mieści się w miejscowości Lutomiersk - 20 km od centrum Łodzi, rano chcemy dołączyć do grupy łódzkiej i razem polecieć do Częstochowy.

Jedziemy w trzy Shadowki 1100 więc przelotowa raczej nie przekraczająca 100 km/h.

Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt na priv najpuźniej do czwartku do 22.00 żebym wiedział ile tych noclegów załatwiać.

Tak jak wspomniałem spanie jest z friko ale jest jedno ale :bigrazz: trzeba by było tak wyruszyć aby jeszcze za dnia przelansować się pod jedną katolicką szkołą, żeby uczniom troche radochy zrobić - ośrodek podlega pod dyrekcję tej szkoły, oczywiście gdyby ktoś chciał jakiegoś browarka wieczorkiem zapodać - nie ma problemu, grilla też można rozpalić, jest też wiata gdzie można sprzęty przenocować.

Nie piszę tego w popularniejszych tematach zeby nie robić zbytniej reklamy bo nie chcę przesadzać z liczebnością grupy, poza tym my chopperowcy musimy się trzymać razem :buttrock:

Pozdro

Bylem kiedys w okolicach Lutomierska.. straszne dziurawe drogi, ale ogolnie to bardzo malowniczy zalesiony teren

ja byłem jesienią zeszłego roku, z tego co pamiętam do Lutomierska jest bardo przyzwoita droga, chyba nawet kładli nowy dywanik miejscami, w końcu to przelotówka na Sieradz, droga wojewódzka.

no nie do konca, do sieradza wylatujesz czerwona 14, ktora potem laczy sie z 12 lodz->lask->zdunska wola->sieradz

lutomiersk jest troche bardziej na polnoc i wylatujesz tam drugorzedna

pamietam, ze tam wzdluz ulicy tramwaje bodajze jezdzily

No dobra młodzieży, czas podjać męskie decyzje a nie marudzić.

Dla chcących jechać do Częstochowy z godnością i w tempie umożliwiającym zrobienie rachunku sumienia proponuję spotkanko o 8.00 i od razu na Jasną Górę.... przelotowa ok. 100... 8.00 na Shellu w Wolicy za Jankami.

Bartasarte nie bądź miętki i jedź. Tempo będzie idealne na docieranie sprzęta.

Tak. Na docieranie jest ok.

Jak Pepe mówi, to prawie święte.

A po za tym jak 8.00 to 8.00 :bigrazz: . I jak jeszcze pogoda dopisze... marzenie. :)

W związku ze związkiem niedziela 8.00 jestem w pełnym rynsztunku :P

Do niedzieli...

Edytowane przez AZAEL

no nie do konca, do sieradza wylatujesz czerwona 14, ktora potem laczy sie z 12 lodz->lask->zdunska wola->sieradz

lutomiersk jest troche bardziej na polnoc i wylatujesz tam drugorzedna

pamietam, ze tam wzdluz ulicy tramwaje bodajze jezdzily

zgadza się, droga idzie w zdłóż torów tramwajowych, przez Konstantynów Łódzki, do Sieradza można i tędy, mniejsza o to, grunt, że nie jest najgorsza :P