JOAŚKA Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Czy Ludzie z Polski Wschodniej też mogą dołączyć do Grupy Centralnej? :) Pozdrawiam -- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Nastepna co sie pyta :icon_mrgreen: , JOAŚKA wsiadasz i jedziesz :) ja spoko cała :icon_rolleyes: dzięki ale co sie zestresowałam to moje...ale mam nauczkę ze nawet stojąc trzeba cały czas byc skupionym... to nie to co w aucie ... Dobrze ze Ty jesteś cala i to najwazniejsze reszta jest do zrobienia, jezdzij ostroznie i uwazaj na siebiePozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Nastepna co sie pyta :) , JOAŚKA wsiadasz i jedziesz :banghead:Dobrze ze Ty jesteś cala i to najwazniejsze reszta jest do zrobienia, jezdzij ostroznie i uwazaj na siebiePozdrawiam :wink:Coś Ci nie pasuje Kolego. ;) Kulturalna jestem co nie?Ależ pikny ten Sulejówek w sobotni ranek. No cudo :banghead: :icon_question: Pzdr --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 to jakby lekko zmieniając lokalizację latania... pytam: SZUKAM EKIPY CHOPPEROWOCRUISEROWEJ NA WYJAZD W NIEDZIELE RANO 20.04.08 DO CZĘSTOCHOWY... :) Wojtas.... co z tym wypadem? :lalag: Roberto... trzeba polatać :crossy: Zróbmy sobie jakiś przelocik cruseirowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) Roberto... trzeba polatać :crossy: Zróbmy sobie jakiś przelocik cruseirowy ;) Latamy, cały czas latamy... :) Niestety z uwagi na ostatnie niedomagania Forum przepływ informacji jest mocno utrudniony i nie wszyscy wiedzieli... w ostatnią niedzielę (13.04...) był wypadzik do Sochaczewa... oczywiście na WZetki :) rozesłałem kilka sms-ów i zebrało się 8 maszyn... Przy okazji - dzięki za miłą wycieczkę wszystkim, którzy się wybrali. R. :) edit/do Częstochowy raczej nie pojadę... Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 SZUKAM EKIPY CHOPPEROWOCRUISEROWEJ NA WYJAZD W NIEDZIELE RANO 20.04.08 DO CZĘSTOCHOWY Nie szukaj tylko zorganizuj. Podaj czas i miejsce zbiórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dorzucę słówko, bo nie wiem gdzie mam o tym powiedzieć, a zakładać oddzielny wątek...i tak tutaj wszyscy lookają ;) W czasie podwózki jednego z wolontariuszy, niejakiego Faudy (ratownika ze szkolenia z ratownictwa drogowego) padła propozycja odwiedzin Dęblina i dzielnej grupy pod wezwaniem "czerwonego krzyża" :evil: Miejsce na ognisko jest, gitara podobno też się znajdzie, tylko trzeba poinformować 2 dni wcześniej o przyjeździe, coby chłopcy mogli przygotować się odpowiednio, fryzury na lakier lub białko postawić :) Hehe...więc, jak wrócicie z Częstochowy, to rozpatrzcie propozycję, kochani. Może razem pośmigamy, chociaż nie mam niskopodłogowego, ale golasa fajnego :crossy: Mam nadzieję, ze bedę mogła się dołączyć razem z jakimś rzepem? pozdro, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 O! Kogos spod Sulejowka tez wezmiecie? ;) Generalnie to wybralbym sie do czestochowy, ale nowy sprzet na dotarciu to tak nie baldzo, nie baldzo... ale na wypad do Deblina to bym sie wybral! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 No dobra młodzieży, czas podjać męskie decyzje a nie marudzić. Dla chcących jechać do Częstochowy z godnością i w tempie umożliwiającym zrobienie rachunku sumienia proponuję spotkanko o 8.00 i od razu na Jasną Górę.... przelotowa ok. 100... 8.00 na Shellu w Wolicy za Jankami. Bartasarte nie bądź miętki i jedź. Tempo będzie idealne na docieranie sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Odnośnie wypadu na Jasną Górę mam pewną propozycję - razem z dwoma kumplami lecimy na JG z miedzylądowaniem i noclegiem pod Łodzią, załatwiłem nieodpłatny nocleg w domku letniskowym, jest nas trzech - łóżek 5 więc jeszcze dwie osoby się zmieszczą, a jakby zainteresowanie było większe to i drugi domek można zorganizować. Ośrodek mieści się w miejscowości Lutomiersk - 20 km od centrum Łodzi, rano chcemy dołączyć do grupy łódzkiej i razem polecieć do Częstochowy. Jedziemy w trzy Shadowki 1100 więc przelotowa raczej nie przekraczająca 100 km/h. Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt na priv najpuźniej do czwartku do 22.00 żebym wiedział ile tych noclegów załatwiać. Tak jak wspomniałem spanie jest z friko ale jest jedno ale :bigrazz: trzeba by było tak wyruszyć aby jeszcze za dnia przelansować się pod jedną katolicką szkołą, żeby uczniom troche radochy zrobić - ośrodek podlega pod dyrekcję tej szkoły, oczywiście gdyby ktoś chciał jakiegoś browarka wieczorkiem zapodać - nie ma problemu, grilla też można rozpalić, jest też wiata gdzie można sprzęty przenocować. Nie piszę tego w popularniejszych tematach zeby nie robić zbytniej reklamy bo nie chcę przesadzać z liczebnością grupy, poza tym my chopperowcy musimy się trzymać razem :buttrock: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Bylem kiedys w okolicach Lutomierska.. straszne dziurawe drogi, ale ogolnie to bardzo malowniczy zalesiony teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Bylem kiedys w okolicach Lutomierska.. straszne dziurawe drogi, ale ogolnie to bardzo malowniczy zalesiony terenja byłem jesienią zeszłego roku, z tego co pamiętam do Lutomierska jest bardo przyzwoita droga, chyba nawet kładli nowy dywanik miejscami, w końcu to przelotówka na Sieradz, droga wojewódzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no nie do konca, do sieradza wylatujesz czerwona 14, ktora potem laczy sie z 12 lodz->lask->zdunska wola->sieradz lutomiersk jest troche bardziej na polnoc i wylatujesz tam drugorzednapamietam, ze tam wzdluz ulicy tramwaje bodajze jezdzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) No dobra młodzieży, czas podjać męskie decyzje a nie marudzić. Dla chcących jechać do Częstochowy z godnością i w tempie umożliwiającym zrobienie rachunku sumienia proponuję spotkanko o 8.00 i od razu na Jasną Górę.... przelotowa ok. 100... 8.00 na Shellu w Wolicy za Jankami. Bartasarte nie bądź miętki i jedź. Tempo będzie idealne na docieranie sprzęta. Tak. Na docieranie jest ok.Jak Pepe mówi, to prawie święte. A po za tym jak 8.00 to 8.00 :bigrazz: . I jak jeszcze pogoda dopisze... marzenie. :) W związku ze związkiem niedziela 8.00 jestem w pełnym rynsztunku :P Do niedzieli... Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez AZAEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no nie do konca, do sieradza wylatujesz czerwona 14, ktora potem laczy sie z 12 lodz->lask->zdunska wola->sieradz lutomiersk jest troche bardziej na polnoc i wylatujesz tam drugorzednapamietam, ze tam wzdluz ulicy tramwaje bodajze jezdzilyzgadza się, droga idzie w zdłóż torów tramwajowych, przez Konstantynów Łódzki, do Sieradza można i tędy, mniejsza o to, grunt, że nie jest najgorsza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi