mirdok Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam serdecznie wszystkich!!! Mam pewne pytanie, jak sie ustawia zapłon w Piaggio Sferze NSL 80, Jesli masz jakiekolwiek piaggio i wiesz jak sie ustawia zapłon proszę napisz w jaki sposob, Pozdrawiam i proszę o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 nie jestem pewny ale czy tam nie ma eloktronicznego zaplonu bez regulaci jak nie to ok 3 mm za gmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirdok Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 a czy w elektrycznym zapłonie nie ma regulacji? bo wszystko wskazuje na to ze jest żle zapłon ustawiony;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 a czy w elektrycznym zapłonie nie ma regulacji? bo wszystko wskazuje na to ze jest żle zapłon ustawiony;/ Generalnie nie ma regulacji. Jeżeli masz objawy strzelania w gaźnik lub tłumikto oznacza to że koło magnesowe się przekręciło, czyli klina Ci zerwało na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirdok Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Tak własnie mam objawy strzelania w tłumik, skuter nie chce wogole odpalic, jest po generalnym remacie i próba odpalnenia nie udana, próbowalem bardzo dlugi i na kopa i na rozrusznik po jakims czasie zaczol strzelac w tłumik dlatego pomyslalem o zaplonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi