Icea_PL Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 A lepiej to dajcie temat "KLOTNIE" i sie bedziecie klocic. Boze ale ty sie na zartacfh nie znasz.Dalem se dla jaj przyklad a ty odrazu waty. A moze dla tego ze nie wyraziles swej mimiki ... patrz ile slicznych emotek: :D :banghead: :) :o 8O :? 8) :lol: :x :banghead: :oops: :cry: :banghead: :twisted: :roll: :banghead: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :banghead: :banghead: i jeszcze 2x tyle tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 3 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 :mrgreen: :banghead: :banghead: :eek2: :evil2: :ehz: :namoto: :smile2: :banghead: kargul jak jest to trzeba uzywac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 I juz wszyscy naskakuja na jednego :banghead: co sie dzieje na tym 4um :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 I juz wszyscy naskakuja na jednego co sie dzieje na tym 4um kto tu na kogo naskakuje ?! Ja tlyko wytlumaczylem swoj post ? What to heck? kargul jak jest to trzeba uzywac a to juz nie moja zbedna inwencja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 I juz wszyscy naskakuja na jednego co sie dzieje na tym 4um kto tu na kogo naskakuje ?! Ja tlyko wytlumaczylem swoj post ? What to heck? kargul jak jest to trzeba uzywac a to juz nie moja zbedna inwencja... Wiem wiem znowu bład powinno być :I juz wszyscy naskakuja na jednego :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: co sie dzieje na tym 4um :?: :lol: :lol: :lol: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi