Guteklbn Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) W sumie jak ktoś by mógł to średnice i szerokość Tutaj macie narysowane o jaka szerokość mi chodzi Edytowane 1 Marca 2008 przez Guteklbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 no to ta wysokość (czy tam szerokość) to ma 3mm a średnica to 3,7cm (mierzyłem linijką) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Granica blędu przy pomiarze linijką wynosi 1mm :biggrin: To tak dla poinformowania, bo dobranie tłoka o 1mm więcej/mniej niż powinno to mieć miejsce, nie będzie dobrym posunięciem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Wiem ale nie miałem miarki pod ręką :flesje: :biggrin: Ale jestem pewien ze pasują bo sam tak robiłem. A co do grubości (wysokości) to ja w skuterze (peugeot) mam mniejsze na wysokosc pierścionki i jeździ tak samo jak na orginalnych (dopasowanyc) :D troche sie dziwie ale wazne ze jest dobrze i się nie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guteklbn Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 no to ta wysokość (czy tam szerokość) to ma 3mm a średnica to 3,7cm (mierzyłem linijką) :bigrazz: Wiesz co możesz sobie linijka zmierzyć k****a :biggrin: Dzięki za pomoc jutro będę miał dokładne dane mierzone suwmiarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Ocw Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 No bo K**** nie chciało mi sie szukać. Poprostu daje Ci pewność ze pasuje bo sam tak miałem. :bigrazz: To powinno Ci wystarczyc :biggrin: Ale ok ostroznosci nigdy zawiele. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Dzięki za pomoc jutro będę miał dokładne dane mierzone suwmiarka. Jak już suwmiarką to lepiej elektroniczną (dokładność do 0.01mm) a jak nie to mikrometr, bo zwykłe suwmiarki mają 0.1; 0.05; 0.02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi