maniek_7 Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 Jeżeli macie bardziej skomplikowane naklejki, a macie je chociaż na jednej stronie moto to... można tak jak ja robiłem w zigim - przyłożyłem kalke, orysowałem, poszedłęm do gościa z ploterem i programem, wrzucił to do komputera, wycioł próbnie, znowu miara, poprawka, itd, ze cztery razy, aż wyszło jak oryginał. Nie polecam do literek, ale powierzchnie większe, mazaje i inne szlaczki da się tak zrobić. Arecki, spróbuj dogadać się z kimś kto ma sprzęt (np. ja znalazłem agencję reklamową) to jest też szansa na dobranie odpowiedniego koloru folii - bo to też jest istotne! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 klocek jako ze jestes niby z Olsztyna skontaktuj się ze mna dam Ci namiary na dobrego i bardzo taniego lakiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi