Skocz do zawartości

sezon czas zacząc

SwideRR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam przyjaciele po długiej nieobecności może niedługo do was dołącze na FZR ale to może za miesiąc a na dziś życze wam szerokiej drogi i pięknej pogody

Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 --->

Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450

ja już jestem w domku. Czekałem na rynku w Klb 10 minut i pojechałem. Szkoda, że nikogo nie było. Panowie, po spaleniu kukły było cos jeszcze, czy każdy się rozjechał do domu tak jak ja?

za chwilę zapodam fotki i filmiki na neta.

Ja urwałem sie na chwile z parady żeby zatankować bo dojechalem na oparach. Myślałem że szybko mi

poszło ale jak wrócilem nikogo już nie znalazłem. Jestem chyba jedynym gosciem na świecie który zgubił

parade motocyklową. :D Także palenia marzanny nie widziałem a naklejki już mi sie rozeszły

Witam

Byłem, ale spóźniłem się trochę ;) i dołączyłem do parady po drodze. Po spaleniu marzanny wróciłem jeszcze na rynek, ale świecił pustkami to zabrałem się do domu.

I na dodatek włożyłem nie naładowane akumulatorki do aparatu :D

Jak bym sięgnoł to sam bym się kopnął w zadek.

ja już jestem w domku. Czekałem na rynku w Klb 10 minut i pojechałem. Szkoda, że nikogo nie było. Panowie, po spaleniu kukły było cos jeszcze, czy każdy się rozjechał do domu tak jak ja?

za chwilę zapodam fotki i filmiki na neta.

Wszystko bractwo pociągnęło do domu. Ja sam dociągnąłem już na lekkim chłodzie.

Dobrze że się spotkaliśmy. Naklejki super.

Dzięki dla Timona i jego ekipy :D .

Dzięki za wrażenia, było naprawdę niesamowicie!!!

Filmik świetny , jeden i drugi .

Foty niezapomniane. Już nawet oglądałam galerię zdjęć zamieszczoną na portalu opolskim.

Warto było przyjechać z Bielawy, by móc uczestniczyć w takiej paradzie.

Czasem wydaje mi sie, ze żadne słowa nie oddadzą tych emocji które przeżyłam, które jeszcze są we mnie (chyba, że.....nowa ilustracja).

Serdecznie dziękuję jeszcze raz za zaproszenie Przyjacielowi Bikerowi, za spotkanie z Timonem (który między innymi wybrał mi kask), za możliwość uczestniczenia w spotkaniu ze wspaniałymi ludźmi.

Mam nadzieję, ze następnym razem już samodzielnie wsiądę na Intruza by dołączyć do takiego korowodu motocyklistów.

co do parady, to była bardzo chaotyczna moim zdaniem, ale i tak było bardzo fajnie!

Pozdrawiam i do zobaczyska

no i pogoda sie udała... chociaz jak juz wracalem to mnie troche wypizgalo

P.S. Zachecam do glosowania: http://forum.motocyklistow.pl/Forumowy-Mot...008-t94175.html