Piotrek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 fajnie, że taka pogoda jest! A co tam Kluczbork? Jedzie ktoś? Bo nie wiem, czy mam na rynku się stawic, czy prosto do Opola gnać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 witam przyjaciele po długiej nieobecności może niedługo do was dołącze na FZR ale to może za miesiąc a na dziś życze wam szerokiej drogi i pięknej pogody Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 dzięki serdeczne! Do zobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja bede!!! LukaszXVS Ty jedziesz z krapkowic??? Nie szukasz towarzystwa do Opola ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 no to git!sam nie będę przynajmniej jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja bede!!! LukaszXVS Ty jedziesz z krapkowic??? Nie szukasz towarzystwa do Opola ??? Ja tez bede na 100% , ja jade z gogolina dokladniej, wyjezdzam o 15:00 , zadzwon do mnie jak jeszcze jestes, tel na PW.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ja już jestem w domku. Czekałem na rynku w Klb 10 minut i pojechałem. Szkoda, że nikogo nie było. Panowie, po spaleniu kukły było cos jeszcze, czy każdy się rozjechał do domu tak jak ja? za chwilę zapodam fotki i filmiki na neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ja urwałem sie na chwile z parady żeby zatankować bo dojechalem na oparach. Myślałem że szybko mi poszło ale jak wrócilem nikogo już nie znalazłem. Jestem chyba jedynym gosciem na świecie który zgubił parade motocyklową. :D Także palenia marzanny nie widziałem a naklejki już mi sie rozeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pol_dek Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 WitamByłem, ale spóźniłem się trochę ;) i dołączyłem do parady po drodze. Po spaleniu marzanny wróciłem jeszcze na rynek, ale świecił pustkami to zabrałem się do domu.I na dodatek włożyłem nie naładowane akumulatorki do aparatu :D Jak bym sięgnoł to sam bym się kopnął w zadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 temat odklejam,jak macie jakieś fotki, to zapodajcie linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 ja już jestem w domku. Czekałem na rynku w Klb 10 minut i pojechałem. Szkoda, że nikogo nie było. Panowie, po spaleniu kukły było cos jeszcze, czy każdy się rozjechał do domu tak jak ja? za chwilę zapodam fotki i filmiki na neta. Wszystko bractwo pociągnęło do domu. Ja sam dociągnąłem już na lekkim chłodzie.Dobrze że się spotkaliśmy. Naklejki super.Dzięki dla Timona i jego ekipy :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 o kurde, fotki i filmik juz od wczoraj walają się po serwerach, a linków zapomniałem podać: filmikfotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damaged_Lady Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Dzięki za wrażenia, było naprawdę niesamowicie!!! Filmik świetny , jeden i drugi . Foty niezapomniane. Już nawet oglądałam galerię zdjęć zamieszczoną na portalu opolskim. Warto było przyjechać z Bielawy, by móc uczestniczyć w takiej paradzie. Czasem wydaje mi sie, ze żadne słowa nie oddadzą tych emocji które przeżyłam, które jeszcze są we mnie (chyba, że.....nowa ilustracja). Serdecznie dziękuję jeszcze raz za zaproszenie Przyjacielowi Bikerowi, za spotkanie z Timonem (który między innymi wybrał mi kask), za możliwość uczestniczenia w spotkaniu ze wspaniałymi ludźmi. Mam nadzieję, ze następnym razem już samodzielnie wsiądę na Intruza by dołączyć do takiego korowodu motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 co do parady, to była bardzo chaotyczna moim zdaniem, ale i tak było bardzo fajnie! Pozdrawiam i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 co do parady, to była bardzo chaotyczna moim zdaniem, ale i tak było bardzo fajnie! Pozdrawiam i do zobaczyskano i pogoda sie udała... chociaz jak juz wracalem to mnie troche wypizgalo P.S. Zachecam do glosowania: http://forum.motocyklistow.pl/Forumowy-Mot...008-t94175.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi