LukaszXVS Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 no moze byc, petrochemia jest przed WORDEM na oleskiej nie? jadac od obwodnicy? bo nie zwrocilem uwagi jaka jest tam stacja benz. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Jest to na pewno petrochemia. Placyk jest duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 widzę, że mój pomysł się przyjął :-) fajnie, to teraz tylko ktoś musi załatwić dobrą pogodę. Myślę, że Prałat mógłby coś zdziałać :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 A mogę do ekipy z Kluczborka się dołączyć? Jechałbym niestety autem bo nowego moto jeszcze nie wyszykowałem a chętnie bym wpadł "otworzyć" sezon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Nie widzę przeszkód. Panowie, niech teraz każdy załatwia dobra pogodę na tylko sobie znany sposób. A co do naklejek, to dotarla do mnie nowa porcja, wiec Opole stanie sie żółte! Pozdrawiam! no i doopa.. smieg z deszczem, coś mi się zdaje, że nie bardzo uda się nam ten wyjazd, co do deszczu, to jeszcze można jechac, ale jak ma snieg padać, to ja dziękuję. Najwyżej komus przekaże naklejki do rozdania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 no pogoda sie zje.... cos czuje ze nici z jajeczka, w taka pogode nie mam ochoty jezdzic :buttrock: zobaczymy jak bedzie w sobote rano, ale jesli taka brzydka pogoda sie utrzyma nie jade :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 KLIKnie będzie tak źle! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 No miejmy nadzieje bo u mnie tak wieje że jak tak dalej pójdzie to nie bede musiał zapalać silnika poprostu sie dotocze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 jesli będzie minimum 5 stopni, zero śniegu może być lekki deszcz i wiatr to ja pojadę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Jak będzie siąpić ja odpuszczam nie lubię w deszczu jeździć a potem kilka godzin pucować moto, co innego jak złapie na trasie to po prostu pech i się jedzie dalej. No ale według pogodynki ma być cuś koło 8 na plusie, wiatr nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 mam nadzieję, że pogoda będzie ok, a jak tam ekipa z Kluczborka? Jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No na tą chwilę zapowiada się że będzie pogoda :) zobaczymy za parę godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 w Klb jest bardzo fajnie. To do zobaczenia o 15:30 na petrochemii. Pozdrawiam update: Mam nadzieję, że mnie wspomozecie w rozdawaniu naklejek? Mam ich około 100, więc będzie co rozdawać! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 spoko mogę zabrać kilkanaście sztuk rozdam chłopakom w straży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 no pogoda to sie dzis udała ! jesli nic sie nie zmieni bede o 15:30 na Petrochemii :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi