SwideRR Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 le graficzne info -> http://opolezone.pro24.pl/beny/img/sezon2008.jpg pzdr i dozobaczenia :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) heh... zawsze tylnego laćka mozna ochrzcić marzanną :-) może mi ktoś poradzic, jak tam dojechać sprawnie, bo wiem, gdzie ratusz jest, ale to z pieszych wycieczek, a na moto jak tam trafić to nie bardzo. a co do wyjazdu, to fajnie by było być na miejscu jakieś 30 minut przed rozpoczęciem, więc wyjazd 14:45 był by ok. Pozdro Nie wiem czemu się obawiacie że nie traficie, ale mam propozycję, będę na was czekał o 15.15 przy saloniku Yamachy na Oleskiej w Opolu, jest tam parking na którym sie zmieścimy, potem razem wpadniemy na plac. Jak wam pasuje to dajcie znać. Trzymajcie się Edytowane 13 Marca 2008 przez Tatsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 trafimy, nie ma się co martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Trafić trafimy ale zebrać też się można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 @tomulus co prawda to prawda, dobra panowie, proponuję wyjazd z Kluczborka o godzinie 14:30, miejsce zbiórki rynek, prędkość przelotowa dostosowana do najsłabszej maszyny lub kierowcy. kto jest za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Dla mnie bomba :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 a reszta śpi? To jak panowie, jedziemy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jak macie ochotę można gdzieś się spotkać i większą grupą na ryneczek się wbić ?Np koło 15:30 kwestia uzgodnienia gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 ok, fajny pomysł, może stacja koło pizzeri alibaba, to chyba jest petrochemia płocka, jak się nie mylę - na Oleskiej całkiem blisko word'u. Ale jeszcze nie wiadomo dokladnie ile z nas pojedzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Mnie jest obojętnie :cool: jestem z Opola, może zdążę przytargać nowe moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Mogiemy z Opola. Byle pogoda sie jakas znośna zrobiła bo na razie straszna bryndza :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris998 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 I ma być jeszcze gorzej, w sobotę jakieś 6 st. i deszcz. A na stacji o 15.30 dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 nie ma bata, ja muszę jechać, jakoś damy radę, najwyżej podjade puszką, ale tego chciałbym uniknąć. wg onetu ma byc 8 stopni i 0.2 mm deszczu, więc nie jest źle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Jesli nie bedzie deszczu to sie na to pisze, wpadne z bratem i kolega, nie wiem, spotkamy sie na miejscu czy moze gdzies na opolu po drodze na rynek? Jesli nie bedzie deszczu to sie na to pisze, wpadne z bratem i kolega, nie wiem, spotkamy sie na miejscu czy moze gdzies na opolu po drodze na rynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 No to może tak jak Piotrek wyżej pisał na Petrochemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi