Skocz do zawartości

Alpinestars Magnum - opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, miał ktoś może doczynienia z tym modelem Alpinestar'a ?

http://www.alpinestars.com/_lp/2007CATALOG...erseyjacket.pdf

poszukuję skóry, która będzie sie przyjemnie sprawować w codziennym użytkowaniu i nie będzie mocno sportowa (honda hornet). W której nie będę mocno pływał w upały, a i przy temp w okolicy 10 stopni będę mógł wyskoczyć pośmigać :D wiem, że poszukuję czegoś w ciemnej tonacji i na pewno z podpinką :icon_razz:

jeśli ktoś ma swojego faworyta byłbym wdzięczny za podzielenie się opinią na jego temat :flesje:

pozdrawiam

poszukuję skóry, która będzie sie przyjemnie sprawować w codziennym użytkowaniu i nie będzie mocno sportowa (honda hornet). W której nie będę mocno pływał w upały, a i przy temp w okolicy 10 stopni będę mógł wyskoczyć pośmigać :flesje: wiem, że poszukuję czegoś w ciemnej tonacji i na pewno z podpinką :flesje:

Niewykonalne !

na temp. 10 stopni ( chyba, ze jedziesz krociutko ) skora sie nie nadaje ( jest po prostu kiepska ) o wiele lepsze sa cichy textylne.

Kurtka wyglada fajnie, na pewno jest dobra ale tych wymienionych walorow ( przynajmniej wszystkich ) nie spelni.

;)

ziomus, lykaj te kurtkie, nie sluchaj gamoni. przy nizszych temperaturach nie zmarzniesz, ja latalem w skorce arlena przy zerowej temperaturze i bylo ok. jedyne co marznie w takich warunkach to palce. na lato moim zdaniem skora tez jest lepsza. nie wiem czemu ale mniej sie grzeje czlowiek. mam texa, mam skore tez i texa zakladam czasami bo po prostu ma wiecej kieszenie i moge wiecej jakichs pie**ol poupychac tam. jesli chodzi o podpinke to olej to. wrzucisz cos pod spod jak ci bedzie zimno i juz :wink:

ziomus, lykaj te kurtkie, nie sluchaj gamoni. przy nizszych temperaturach nie zmarzniesz, ja latalem w skorce arlena przy zerowej temperaturze i bylo ok. jedyne co marznie w takich warunkach to palce. na lato moim zdaniem skora tez jest lepsza. nie wiem czemu ale mniej sie grzeje czlowiek. mam texa, mam skore tez i texa zakladam czasami bo po prostu ma wiecej kieszenie i moge wiecej jakichs pie**ol poupychac tam. jesli chodzi o podpinke to olej to. wrzucisz cos pod spod jak ci bedzie zimno i juz :(

Wiesz nie wiem kogo nazywasz tu gamoniem, najpierw naucz sie po polskiemu wyslawiac ja obcokrajowiec Ci to mowie.

Pozatym ile w tej skorze czasowo jezdziiles. Morsy tez w zimie chodza plywac, i tez im nie zimno, mnostwo lasek chodzi w zimie zzielenialych z zimna z golym brzuchem pokazujac pepek z piercingiem, i glowe daje, ze zadna nie powie, ze jej zimno. Zimno jest relatywne, a skutki takiej jazdy wychodza niestety dopiero po 20 -30 latach - kumasz ?

Gdybys ial troche pojecia o ciuchach to wiedzialbys, ze sa skory na gorace dni i na chlodniejsze, z perforacja i bez oraz z powloka niepozwalajaca nagrzania sie.

:)