mate Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam od razu sorki bo nie wiem gdzie ten temat umieścić Mam problem z przedłużkom amortyzatora ona podnosi moto o 5,5cm a moje moto da rade tylko podnieść 1cm więcej nie da rady proszę o pomoc może da się jakoś to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Tzn, o co chodzi dokładnie ? Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 a co to jest "przedłużkom" ? sorry za offtop ale czym młodszy rocznik tym coraz bardziej ma w nosie naukę, nawet ortografii :smile: co do podwyższenia po po grzyba ci to ? ma tyle mocy że na koło wstaje ? po torze kartingowym jeździsz ?byś musiał zabezpieczenia wyciąć żeby bardziej silnik opuścić Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Po to żeby bardziej sportowy wygląd miał A nie da się tego zamontować ponieważ nie da się moto podnieś stawiam go na nóżce centralnej amortyzator odkręcam a koło w duł nie spada z silnikiem nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Trudno Cie zrozumiec. Wygeruj no cos z sensem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 no chcę zamontować przedłużkę amortyzatora która ma 5,5cm a moto nie da rady tyle podnieś da rady tylko 1cm nie wiem czemu http://www.allegro.pl/item315980134_przedl...wyprzedaz_.html To jest link z podobną przedłużką i tam jest foto gdzie jest pokazane jak to ma wyglądać a unie nie da rady tak zrobić bo wahacz nie da się obniżyć nie wiem gdzie ta blokada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 OKI już wszystko ok już zamontowałem była blokada którą odciołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi