tomulus Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Kurcze a byłem prawie pewien że z powodu deszczu odpuścicie koncert. No nic. Do zobaczenia na trasie :wink: PS nie wyrzucaj mojego numeru bo dostane duplikat karty z tym samym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Co do wyjazdów w innych postach to myślę że warto polecać sobie miejsca i pola takie jak nad Zalewem. Byliśmy za krótko by się wypowiadać, ale jak na zlot to było dobrze, jak widzieliśmy to i browarki były i żarełko w cenach normalnych.Trzymajcie się ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1986 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 podobało sie w bielawie ? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 a jeszcze jedno mi się wspomniało. Jakie w Bielawie są dziurawe drogi no to poprostu bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 http://www.scigacz.pl/Bielawa,2008,,...ival,5821.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi