Lukasz_SE Opublikowano 31 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 http://www.sporthoj.com/stuff/filmer/newbieburnout.wmvi niech mi ktos teraz powie,ze majac wystarczajoco silny motocykl nie trzeba specjalnych umiejetnosci wdo palenia laczka.ten delikwent slamal sobie noge palac kapcia 8O Pozdro1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 31 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 Jak sie nie potrafi czegos to sie za to nie bieze :!: Koles byl malo doswiadczony i dotego głupi :!: Wiec takich przypadkow sie nie bieze pod uwage. Ale potwierdza sie to ze nie liczy sie moc a technika ;) PS masz moze jeszcze jakies linki do filmikow o takiej tematyce :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 31 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 Eee Piotrek, przecież to blee, nie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 31 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 http://www.sporthoj.com/stuff/filmer/newbieburnout.wmv ułahaahahhahaah ... cholera kawe na biurko rozlalem ... jaki palant :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Macie wiecej takich filmikow :twisted: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 31 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 Bleee Bleee to byl tamten temat teraz troszeczke sie zmienilo, bo doszedł fajny filmik jak jakis cwaniaczek chcial spalic gume, a nie potrafił :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 31 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2004 Jak sie nie potrafi czegos to sie za to nie bieze :!: Koles byl malo doswiadczony i dotego głupi :!: Wiec takich przypadkow sie nie bieze pod uwage. Ale potwierdza sie to ze nie liczy sie moc a technika ;) PS masz moze jeszcze jakies linki do filmikow o takiej tematyce :?:Mówisz żeby sie nie brać za coś czego sie nie potrafi a jednak nie jest tak do końca bo inaczej sie nie da nauczyć palić laka jak tylko metodą prób i błędów i ty też kiedyś napewno nie umiałeś chyba że sie urodziłeś z taką umiejętnością ale tego nie podejrzewam POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Kiedys mialem film chyba z Yamaha XT.Koles palil laczka i chcial zrobic rolling burnout,ale cos poszlo nie tak i motocykl wypadl mu spod tylka,ale koles nadal ostro sie za nim ciagnol az do momentu,kiedy pare metrow dalej yamaszka spadla z jakiejs 10 metrowej skarpy 8O Naszczescie koles nie spadl...jak znajde tego filma to go zapodam :-)Pozdro1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Mówisz żeby sie nie brać za coś czego sie nie potrafi a jednak nie jest tak do końca bo inaczej sie nie da nauczyć palić laka jak tylko metodą prób i błędów i ty też kiedyś napewno nie umiałeś chyba że sie urodziłeś z taką umiejętnością ale tego nie podejrzewam POZDRO Troszke zle napisałem w moim poprzednim poscie za co przepraszam. Miałem na myśli to iż jak ktoś chce sie naucyć robić cosik takiego powinien zaczynać od "dużo" słabszych moto. Myśle że człowiek uczy sie na błedach i tak becie caly czas. Sam nie urodziłem sie z takimi zdolnościami ale pierwsze moto jakie mialem byla to jawka (na niej nauczyłem sie obić kóleczka ;)) i przyznaje ze mimo swej małej mocy potrafiła mnie ostro szarpnać i czasami prawie dochodziło do wywrotki. Gdyby to bylo szybsze mociejsze moto to zapewne juz bym leżał z polamanymi kosciami. Drugie moto jakie mam do dziś to Winner na nim nauczyłem sie palić gume :D i gdy go opanowałem przesiadłem sie spwrotem na Jawke i nia też zaczełem palić a nawet nauczyłęm sie jezdzić na jednym kole :D Wiec wydaje mi sie że nalezy najpierw zaczynać od słabych sprzetow a dopiero puzniej na mocniejsze siadać. Wydaje mi sie że ten gosc poprostu siadłe na za duże moto z byt duża moca. Co najczesciej sie tak konczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 Wiec wydaje mi sie że nalezy najpierw zaczynać od słabych sprzetow a dopiero puzniej na mocniejsze siadać. i tu sie z toba nie zgodze, osobiscie zaczynalem od WSK`i (tak wiem - moto nie ma zadnej mocy, ale jest ciezkie) i wszystko zalezy od twojego rozsadku i podejscia do sprawy. Na miejscu tego kolesie, uczyl bym sie palic gume z pomoca np. kolegi - ktory docisnie przod do ziemii ... or sth. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 i tu sie z toba nie zgodze, osobiscie zaczynalem od WSK`i (tak wiem - moto nie ma zadnej mocy, ale jest ciezkie) No ale mocy nie ma wiec to tak jak bys na slabym sprzecie sie uczył :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 No ale mocy nie ma wiec to tak jak bys na slabym sprzecie sie uczył tu chodzi o rozwage... zawsze tyle ryzyka ile bedziesz mogl zniesc - oraz zawsze plan B <-- np. "najwyzej zeskocze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 tu chodzi o rozwage... zawsze tyle ryzyka ile bedziesz mogl zniesc - oraz zawsze plan B <-- np. "najwyzej zeskocze Ale ten plan B moze nie wypalic bo najczesciej łapie cie strach i niestety jestes sparalizowany i jest mozliwosc ze np ten plan B nie wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 ale ciezszym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Juz miałem nic nie pisac ale jak zobaczyłem ten film to o mało ze smiechu nie walnołem w monitor - co ten koles chciał zrobic ??? niby palic laka to po hu*a puszczał hamulec i na dodatek te krótkie spodenki - to był chyba amerykanski film ??? Taki osioł to powinien najpierw uczys sie na jakims ogarze a nie na zx6 - zero umiejetności jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Ano widzisz :D Mozna palić (próbować) na ledwojeźdźcach, choćby po to, żeby sie co nieco nauczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi