Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 Oczywiscie sprzetem ktory ma 100koników lepiej mozna spalić lacza niz moto50 czy 125 ale... Niktóre osoby na 50 czy 125 pala lacza lepiej niz spora czesc ludzi ktorzy to maja te 100koników. Nie wszystko zalezy od sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 nie sadze zeby ktos na 50 cm skuterku spalil gume lepiej niz uzytkownik zx9 nawet początkujacy - bo palenie gumy w miejscu nie wymaga jakis nadzwyczajnych umiejetności - co innego robienie kułek palenie trzymajac kierownice tylko jedna reka - czy sztuczki jakie robi Biały - tego nie da sie zrobic na skuterku -Do tematu wróciłem tylko po to zeby wkoncu wkleic zdjecie z paleniem laka - bo wczesniej pisalem ze wstawie wiec nie wypadało inaczej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 nie sadze zeby ktos na 50 cm skuterku spalil gume lepiej niz uzytkownik zx9 nawet początkujacy A ja sądze ze tak, jak najbardziej jest to mozliwe. Nie słyszałeś o tym aby ktos spalił lacza na skuterku? Ja tak bo moj brat citeczny właśnie bawi sie skuterkami. Ma otwartą wersje suzuki zillon czy jakos tak. W każdym badz razie jest to nastepca katany. Coś pod 100km/h leci i kilkanascie KM posiada. Czyms takim osoba moze ładnie spalić lacza, bedzie dym, pisk jak przy wiekszym motocyklu. A jesli ci to przeszkadza co wytwarza dym to juz inna bajka. Ale dalej, koło świdruje moze złapać jedną reką czy wykonać jeszcze cos innego. To jest mozliwe prawda? Tak samo jest mozliwe ze typem na 600ce czy 1000 zacznie palic (Po swojemu) i moto wyleci mu do gory lub poleci gdzies w krzaki. Widziałem jzu cos takiego w TV w programach stylu "Smiechu warte" Jak myślisz kto wtedy poniesie wiekjsze fiasko? Wiekszy wstyd spalić na skuterze lacza czy wepchać super sporta w krzaczory? Ja mysle ze to drugie. Tutaj chce tylko wykazac ze jak juz wczesniej pisałem Niktóre osoby na 50 czy 125 pala lacza lepiej niz spora czesc ludzi ktorzy to maja te 100koników.co innego robienie kułek palenie trzymajac kierownice tylko jedna reka - czy sztuczki jakie robi Biały - tego nie da sie zrobic na skuterku - Jak to sie nie da?? Moze efekt być w wiekszosci przypadków mniej wydowiskowy w wykonaniu skuterków (Lub bardziej, zadziej sie widzi na skuterkach ;) ) ale jest jak najbardziej mozliwe. Jesli chcesz zapodam ci ja lub inni urzytkownicy forum linki na ktorych sa fotki na ktorych ludziska robia naskuterkach na prawde ostre rzeczy. Na tyle ostre za 90% urzytkownikow 100km tego nie robilo na swoich drogich maszynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 to ja podsumuje tą jakże interesującą rozmowe: Palić można każdym sprzętem, zależy od woli...... ale swinki też taplają się w błocie ;) chyba trza zapka zawołać, coby swoim ubłoconym zadkiem tu wpadł i zaczął spiewać mydełko FA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 ??????????????? 8O :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 mam nadziej Pablo że to było palenie z klasa anie tylko zaciśnięcie hampla i danie do odcięcia... jakieś zapiecie do 6 biegu ,przechylanie(palenie brzegów) ,opieranie na kolanie przechodzenie do przodu motocykla obracanie motocyklazakierownice stojąc przed nim itp.. bo takie zwykłe palenie to szkoda sprzeta ,no chyba że to tylko rozgrzewanie opony przed ostrym startem ,ewentualnie zakopcenie dresowi jak ma uchylone okno ,ewentualnie zakopcenie na stacji auchan pani do okienka zbierającej opłate lub parkingowemu :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 nie sadze zeby ktos na 50 cm skuterku spalil gume lepiej niz uzytkownik zx9 nawet początkujacy A ja sądze ze tak, jak najbardziej jest to mozliwe. Nie słyszałeś o tym aby ktos spalił lacza na skuterku? Ja tak bo moj brat citeczny właśnie bawi sie skuterkami. Ma otwartą wersje suzuki zillon czy jakos tak. W każdym badz razie jest to nastepca katany. Coś pod 100km/h leci i kilkanascie KM posiada. Czyms takim osoba moze ładnie spalić lacza, bedzie dym, pisk jak przy wiekszym motocyklu. A jesli ci to przeszkadza co wytwarza dym to juz inna bajka. Ale dalej, koło świdruje moze złapać jedną reką czy wykonać jeszcze cos innego. To jest mozliwe prawda? Tak samo jest mozliwe ze typem na 600ce czy 1000 zacznie palic (Po swojemu) i moto wyleci mu do gory lub poleci gdzies w krzaki. Widziałem jzu cos takiego w TV w programach stylu "Smiechu warte" Jak myślisz kto wtedy poniesie wiekjsze fiasko? Wiekszy wstyd spalić na skuterze lacza czy wepchać super sporta w krzaczory? Ja mysle ze to drugie. Tutaj chce tylko wykazac ze jak juz wczesniej pisałem Niktóre osoby na 50 czy 125 pala lacza lepiej niz spora czesc ludzi ktorzy to maja te 100koników. ku*wa - spokojny ze mnie człowiek ale powoli zaczynam sie wkórwiac jak takie głupoty czytam . Jak juz pisałem wczesniej jeździłem kidys na simsonie i tez paliłem na nim lak a- ujeżdzałem GPZ VFR i wiele innych i na kazdym paliłem laka wiec wiem jaka jest róznica - na skuterkach to zero efektu moze i cos tam dymu pójdzie ale to nie to - na GPZ mozna juz sobie pozwolic na wiecej ale to tez jeszcze nie to - dopiero takie sprzety jak ZX9 czy GSXR pozwalaj aodczuc co to jest naprawde - czujesz pod soba ogromna moc któa trzeba opanowac - ponad 100 KM dosłownie chce ci wyskoczyc z pod dupy - i tu jest sztuka zejsc podczas palenia gumy stanac przed motocyklem czy wykrecic pare kółek - a na skuterku czy nawet GPZ nie ma tego odczucia - bo sprzet ryczy ostatkiem sił - jak usiadziesz na wieszku motocykl to zrozumiesz o czym pisze - a dopóki tego nie zrobisz to dalsza dyskusja nie ma sensu Szramer - na tym zdjeciu dopiero sie rozkrecałem i zaczynałem robic kólka - a potem był obciach bo stanąłem obok i w tym momencie sprzegło poszło sie je**ac - silnik tylko wył na maxa a ja stałem obok ale nie patrzyłem na motocykl tylko na dupeczki i dopiero po jakims czasie zobaczyłem ze nie ma dymu tylko silnik wyje jakbym go katował na luzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 a - spokojny ze mnie człowiek ale powoli zaczynam sie wkórwiac jak takie głupoty czytam . Jak juz pisałem wczesniej jeździłem kidys na simsonie i tez paliłem na nim lak a- ujeżdzałem GPZ VFR i wiele innych i na kazdym paliłem laka wiec wiem jaka jest róznica - na skuterkach to zero efektu moze i cos tam dymu pójdzie ale to nie to - na GPZ mozna juz sobie pozwolic na wiecej ale to tez jeszcze nie to - dopiero takie sprzety jak ZX9 czy GSXR pozwalaj aodczuc co to jest naprawde - czujesz pod soba ogromna moc któa trzeba opanowac - ponad 100 KM dosłownie chce ci wyskoczyc z pod du*y - i tu jest sztuka zejsc podczas palenia gumy stanac przed motocyklem czy wykrecic pare kółek - a na skuterku czy nawet GPZ nie ma tego odczucia - bo sprzet ryczy ostatkiem sił - jak usiadziesz na wieszku motocykl to zrozumiesz o czym pisze - a dopóki tego nie zrobisz to dalsza dyskusja nie ma sensu MI rowniez źłe sie robi jak czytam niektore ... wypowiedzi. Poprostu kazdy ma inne zdanie, nie ma co sie obrazac. Na sprzecie miałem okazji jeździć takim powiedzmy sredniej klasy taka Yaya, wiem ze jej 1300 i 175km to jeszcze nie az tyle bo ledwie wystrczy na spalenie lacza ale mysle ze to cos dobrego na poczatek. Ale teraz tak na serio:Mozna spalić lacza sprzetem ktory ma około 3koników. Moze nie będzie to widowiskowe ale jest mozliwe.Mozna spalic lacza maszyna ktora ma 10 lub neico wiecej koników bardzo ładnie.Myśle ze skromne 60KM juz wystarczy aby spalić lacza baaardzo ładnie.Twierdzenie ze jak nie ma 100KM to lacza ładnie nie spali jest smieszne. Nie da sie wyczyc palac lacza czy moto ma 100 czy 60KM zwłaszcza dla osoby stojacej kilka m z boku. TA osoba tak jak ty bedzie sie kierowała wtedy wyłacznie juz wygladem motocykla i nalepka. Czyli im iwecej tym lepiej. Dla takich właśnie osob zaczepie sobie na GPZta nalepke 2.000.000 cm3 Exup turbo TDI FBI CIA NBA BI TURBO NITRO SUPER HIPER. I na liczniku przykleje liczke 400km/h To dopiero bedzue motur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Ja chcę takiego motura ! :lol: Wolałbym bez tych naklejek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Paweł - nie ma sie co obrażac - ale widze ze nei do konca zrozumiales o co mi chodzi - a wiec podsumowujac : 1. Palenie na jawkach i ogarkach - ;) - mija sie z celem 2. Na sprzetach typu GPZ , GS mozna bez problemu spalic laka i publicznosc która to oglad abedzie zadowolona - ale zupełnie inne sa odczucia kierowcy który pali laka na GPZ i nie ma problemu z opanowaniem - trzeb abyc naprawde niezdara zeby pozwolic mu ucie z pod tyłka - a co innego palenie na R1 , ZX9 ito - gdzie motocykl az rwie sie do tego zeby wyskoczyc z pod kierowcy . Jak spróbujesz to sam sie przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 2. Na sprzetach typu GPZ , GS mozna bez problemu spalic laka i publicznosc która to oglad abedzie zadowolona - ale zupełnie inne sa odczucia kierowcy który pali laka na GPZ i nie ma problemu z opanowaniem - trzeb abyc naprawde niezdara zeby pozwolic mu ucie z pod tyłka - a co innego palenie na R1 , ZX9 ito - gdzie motocykl az rwie sie do tego zeby wyskoczyc z pod kierowcy . Jak spróbujesz to sam sie przekonaszALe tu nie chodzi o odczucia, ale o efekt! Co do mijania z celem ... nic co robimy dla swojej przyjemnosci (lub innych) nie mija sie z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zakonczmy temat i załozmy nowy temacik w ktorym popiszemy co nieco a nie tak wokolo tego samego krazyc :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 to już qrna nudne jest... zakonczcie ten temat, ale nie zakładajcie takiego samego, bo nie ma potrzeby... normalnie bleeee :| :arrow: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Jak nudne to nie czytaj, nie musisz. I nie pisz nic, jak nie masz nic do powiedzenia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2004 Dokladnie to jest juz bleeeeeeeeee i staje sie bardzo nudne :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi