Skocz do zawartości

co sadzicie o tym moto?

Rekomendowane odpowiedzi

Interesują mnie wasze opinie na temat tego motoru, ale nie proszę o dane techniczne ani o to czy wam sie podoba czy nie, itd

http://moto.allegro.pl/item315222697_kawas...y_idealny_.html

chodzi mi o to co sadzicie o tej kawie tak "na pierwszy rzut oka", czy warto zawracać sobie nią głowę? nie wydaje wam się podejrzane to, że moto ma przebieg tylko 400km i gość sprzedaje? może jest jakiś szpenio :lalag: który na zdjęciach COŚ wypatrzy.... może ktoś z was oglądał ten motor osobiście i wie coś więcej na jego temat...

no i ta cena, nie wydaje wam się za bardzo "promocyjna"?

nie chcę na darmo jechać aż do Inowrocławia bo ode mnie jednak jest ohoho spory kawałek

za pomoc z góry wielkie dzięki

Czesc.

Cena nie jest specjalnie podejżana, bo tyle mniej więcej (albo nawet mniej) powinna kosztować nówka w USA przy obecnym nizutkim kursie $. Kwestia skąd go gościu ma. Cuda się zdarzają i czasem można wyhaczyć idealny sprzęt, który ktoś przedaje z powodu choroby, czy finansów. Ten na zdjęcich nie wygląda na bity. Równe szczelinki pomiedzy plastikami i malowanie ok (na zywo może byc oczywiście gorzej). Jedyna sprawa jaka mnie zastanawia to czy po 450km kolektory mogą tak zżółknąć.

To tyle.

masz rację te kolektory jakoś podejrzanie ciemne się wydają jak na ten przebieg.... :icon_razz:

poza tym koleś widać, że nie sprzedaje tego moto z powodów rodzinnych, braku kasy itp bo ma jeszcze dwa inne motorki sprowadzone na sprzedanie i również przebieg w milach, czyli handlarz...

ale mi mimo wszystko ta cena wydaje się podejrzana, na allegro chodzą w podobnej cenie czy to wersja n czy f z większym przebiegiem i często jeszcze po małych przygodach (otarcia, obicia, jakieś plastiki połamane....)

nie wiem co o tej kawie myśleć :wink:

nie wiem jak te kolektory wyglądają na żywo w nowym motocyklu bo nie widziałem, ale przeglądałem zdjęcia nowych moto w googlach, m.in. na stronie kawy i wydaje mi się że są one dość jaśniejsze od tych na zdj. w ogłoszeniu....

może to wina jakości zrobionego zdjęcia...

może jednak tak szybko się osmalają, jeśli się mylę to mnie poprawcie